Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim keyfim yok bı iki gündür bakıp çıkıyorum öyleçabuk söndü sanki bu tayfa.... nerdesiniz ln....
niye keyfin yok senin:/ telefonundan dolayı mı başka bi şey mi?Benim keyfim yok bı iki gündür bakıp çıkıyorum öyle
Diziyi izledim ya skxkdkxllxlx çok komikti eYlendim xdçabuk söndü sanki bu tayfa.... nerdesiniz ln....
Android xdxdxdxdniye keyfin yok senin:/ telefonundan dolayı mı başka bi şey mi?
eYlenmen çok iyi olmuş, sen yine de keşke eğlenseydin böjbjbjDiziyi izledim ya skxkdkxllxlx çok komikti eYlendim xd
Android xdxdxdxd
Absürt komedi bir bak derim ama saçma gelirse girayın ‘var bunlar ‘dizisi var onu aşırı öneririm çok hoşuma gitmişti oeYlenmen çok iyi olmuş, sen yine de keşke eğlenseydin böjbjbj
çok mu komikti ya izleyeyim ona göre
tamam attım hafızaya.... teşkürler:3Absürt komedi bir bak derim ama saçma gelirse girayın ‘var bunlar ‘dizisi var onu aşırı öneririm çok hoşuma gitmişti o
Tmm izlicem yarın.Absürt komedi bir bak derim ama saçma gelirse girayın ‘var bunlar ‘dizisi var onu aşırı öneririm çok hoşuma gitmişti o
HangisiniTmm izlicem yarın.
Vsr bunlsr işte...Hangisini
hiçbirini izlemeyecek, öylesine diyor....
seni çözdüm ben he...İzlemeyecektim ama artık izlicem....
Sende iddia ds geri kalmadın.seni çözdüm ben he...
izle izle, kusur kalma...