Boşver,vuran vurmuş senin duan ile en fazla ölürüz yahu.Yabancıya gitmeyeyim.Bence bana çok şeyyapma abi ters teper dua...
Yarci iyidir bence ..
Bilemem artık iyi midir kötü mü.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boşver,vuran vurmuş senin duan ile en fazla ölürüz yahu.Yabancıya gitmeyeyim.Bence bana çok şeyyapma abi ters teper dua...
Yarci iyidir bence ..
Reis yarin gece pijamalar ile buradayız biz bir davanin parçasıyiz unutma !Boşver,vuran vurmuş senin duan ile en fazla ölürüz yahu.Yabancıya gitmeyeyim.
Bilemem artık iyi midir kötü mü.
Olur olur,barbie terliklerimi de giyip kombinleyerek kapıyı açacağım size.Birkaç dedikoduyu almayı da unutmayın olur mu?Reis yarin gece pijamalar ile buradayız biz bir davanin parçasıyiz unutma !
valla kurban az önce tiktokta gezerken de denk geldim, ecnebinin memleketinde millet güpegündüz durmuş sokak sanatçılarını dinliyor eşlik edip alkış çalıyor. biz de iş güç koşuşturmasından şuna vakit ayırmak bile lüks artık.Gece 1den sonra herkes dağılmış....
İşi gücü olan insanlara dönüştük heyhat....
Nasıl oluyor da bu kadar çok çalışıp bu kadar fakir olabiliyoruz diye sorgulamıyor değil insan…valla kurban az önce tiktokta gezerken de denk geldim, ecnebinin memleketinde millet güpegündüz durmuş sokak sanatçılarını dinliyor eşlik edip alkış çalıyor. biz de iş güç koşuşturmasından şuna vakit ayırmak bile lüks artık.
Senlik bişi yok devam xdNasıl oluyor da bu kadar çok çalışıp bu kadar fakir olabiliyoruz diye sorgulamıyor değil insan…
Yaman çelişki…![]()
komünist miyiz niye sorgulayayım.Nasıl oluyor da bu kadar çok çalışıp bu kadar fakir olabiliyoruz diye sorgulamıyor değil insan…
Yaman çelişki…![]()
Valla çok haklısın … hayatı boyunca yan gelmiş yatmış biriyim sizi düşünmekte kabahat kjkhkhkhkbSenlik bişi yok devam xd
Metroda çalıyorlar bazen ama o sıra insan işe yetişmek zorunda olduğundan durup dinlemeye şansın yok.Sadece kulağında bir tını...valla kurban az önce tiktokta gezerken de denk geldim, ecnebinin memleketinde millet güpegündüz durmuş sokak sanatçılarını dinliyor eşlik edip alkış çalıyor. biz de iş güç koşuşturmasından şuna vakit ayırmak bile lüks artık.
benden dinlediğin şarkılara say boşver...Metroda çalıyorlar bazen ama o sıra insan işe yetişmek zorunda olduğundan durup dinlemeye şansın yok.Sadece kulağında bir tını...
Yolda durup bir şeyler dinlemek mi namümkün....
valla kurban az önce tiktokta gezerken de denk geldim, ecnebinin memleketinde millet güpegündüz durmuş sokak sanatçılarını dinliyor eşlik edip alkış çalıyor. biz de iş güç koşuşturmasından şuna vakit ayırmak bile lüks artık.
Enişteyi ek gel bekliyoruz yanlız bu geceki konseptimiz pijama partisi kjkjGece uyanık olursam buraya uğrayacağım, çok eğlenmişsiniz püsküllüler sizi:d
Pijamalarım ve ılık sütümle buradayım….Enişteyi ek gel bekliyoruz yanlız bu geceki konseptimiz pijama partisi kjkj
Dinlesen ne olacak adamlara 5 TL bile atmazsın sen..Metroda çalıyorlar bazen ama o sıra insan işe yetişmek zorunda olduğundan durup dinlemeye şansın yok.Sadece kulağında bir tını...
Yolda durup bir şeyler dinlemek mi namümkün....