gece tayfası online

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gece 1den sonra herkes dağılmış....
İşi gücü olan insanlara dönüştük heyhat....
valla kurban az önce tiktokta gezerken de denk geldim, ecnebinin memleketinde millet güpegündüz durmuş sokak sanatçılarını dinliyor eşlik edip alkış çalıyor. biz de iş güç koşuşturmasından şuna vakit ayırmak bile lüks artık.

valla kurban az önce tiktokta gezerken de denk geldim, ecnebinin memleketinde millet güpegündüz durmuş sokak sanatçılarını dinliyor eşlik edip alkış çalıyor. biz de iş güç koşuşturmasından şuna vakit ayırmak bile lüks artık.
Nasıl oluyor da bu kadar çok çalışıp bu kadar fakir olabiliyoruz diye sorgulamıyor değil insan…
Yaman çelişki…:)

Metroda çalıyorlar bazen ama o sıra insan işe yetişmek zorunda olduğundan durup dinlemeye şansın yok.Sadece kulağında bir tını...
Yolda durup bir şeyler dinlemek mi namümkün....

Çünkü, insanlarda yarın ne yapacağım düşüncesi yok.
Geleceği düşünmek gibi kaygıları da yok maalesef.

Metroda çalıyorlar bazen ama o sıra insan işe yetişmek zorunda olduğundan durup dinlemeye şansın yok.Sadece kulağında bir tını...
Yolda durup bir şeyler dinlemek mi namümkün....
Dinlesen ne olacak adamlara 5 TL bile atmazsın sen..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri