Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ah Serçe anlatsam senaryo yazıyorsun dersin. O zaman Kıbrıstaydım bir de jfjfjjf ayrıldığımızda ağla ağla bir hal oldum. Yemek yiyemedim. Sonra okulda merdivenlerde bayılmışım. Yeşilçam düşüşü hayal et tam ders çıkışı. Ne zamanlardan geçtim ya. Adanalıdan müq dost olur ama sevgili ı ıh….Adana mi geçmiş olsun diyemicem iyiki olmamis diyeceğim asfaltta pişmek istemezdin dimi yumurta gibi Sjsjsjsjssjsjjsj
Bad boy seviyormuşsun senBenimki de bir sokak serserisiydi biz bakisarak anlaşırdik böyle gözlerime bi bakardı hemen hareket eder ne demek istedigini anlardim sonra okadar polisle başı dertteydi ki Sjsjsj birgün geldi ve seni bu cehenneme atamam nayir nolamaz dedi alnımda öptü ve arkasını döndü tam gidiyordu ben kedi gibi bakınca gel buraya diye çağırdı ve sımsıkı sarıldı saçlarımı öptü ah be gece gece ya )
Hemde ne badboy sjsjsjsjsjBad boy seviyormuşsun sen
Trafik cezam var olur mu ? HzkxkkxHemde ne badboy sjsjsjsjsj
Hiç mi flörtün olmadı no no inanmamBen sevdim aldim kizlar. Ama ondan once flortuzdum.....
Ahahaha teselli etmene şaşırmadım SjsjsjsjBenim ilk gerçek aşkım lise sona giderken olmuştu boksta tanışmıştık
Ben ilk onun en yakın arkadaşından hoşlanmıştım sonra bu yazmaya başladı bana falan arkadaşlarıma ağlıyordum ben bunu değil onu istiyom diye neyse
Konuşmaya başladıkca ben buna Aşık olmuştum ya sonra 1 buçuk sene çıktık o üniye gidiyordu o zamanlar
Geldi ben babama benziyorum dedi
Başka birinden hoşlanacağımı fark ettim dedi ağladı ben de olsun be dedim teselli ettim mk
Neyse sonra onunla çıktı 3 sene falan 2 sene önce yazdı bana dedim paşaaaam o defter kapanalı çok oldu hadi byby
Bu da böyle bir anımdır Almanya’da şu an ama olsun…
Ya hskddklxlxkckdkclclclclc
Birde bayil feriha repliği gibi olmuş SjsjsjAh Serçe anlatsam senaryo yazıyorsun dersin. O zaman Kıbrıstaydım bir de jfjfjjf ayrıldığımızda ağla ağla bir hal oldum. Yemek yiyemedim. Sonra okulda merdivenlerde bayılmışım. Yeşilçam düşüşü hayal et tam ders çıkışı. Ne zamanlardan geçtim ya. Adanalıdan müq dost olur ama sevgili ı ıh….
Çocuğuna Sezen adını vermediyse yazıklar olsun ona
Karar ve istikrarlilikta w gibi olun SjsjjsjsBen sevdim aldim kizlar. Ama ondan once flortuzdum.....
Tabiki vermedi ya AhahaÇocuğuna Sezen adını vermediyse yazıklar olsun ona