hsjdjdkd
Altın Üye
Offf tmmYarin ki pijama kombinini bekliyoruz bizene
no mercy başlaHadi ilk aşkınızı anlatin red edilme hikayenizi rezilliğimizi.falan ahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Offf tmmYarin ki pijama kombinini bekliyoruz bizene
no mercy başlaHadi ilk aşkınızı anlatin red edilme hikayenizi rezilliğimizi.falan ahaha
İyi geceler diliyorummmm@Şeytan tüyü konu iyi oldu canikom.
iyi geceler herkeşe...
Benimki Adanalı. Bir gün mesaj atmıştı. “Seni sevebilir miyim?” diye… Sonra da Allah belamı verdi işte…Hadi ilk aşkınızı anlatin red edilme hikayenizi rezilliğimizi.falan ahaha
Üniversite de terk mi ettin ahahahhaahaIlk okulda cok sevdim lisede cok sevdim aheyy aheyyyy
Tamam sen başla hadi xd
Adana mi geçmiş olsun diyemicem iyiki olmamis diyeceğim asfaltta pişmek istemezdin dimi yumurta gibi SjsjsjsjssjsjjsjBenimki Adanalı. Bir gün mesaj atmıştı. “Seni sevebilir miyim?” diye… Sonra da Allah belamı verdi işte…
Ulan kürdün ilk aşkı da kuzeni olur linçleyin qwqq kjkjkhkjHadi ilk aşkınızı anlatin red edilme hikayenizi rezilliğimizi.falan ahaha
Offff...Hadi ilk aşkınızı anlatin red edilme hikayenizi rezilliğimizi.falan ahaha
Çocuğu da alip biz bakalim mi dedi sjsjLisede baska kizi hamile birakti hirpooo
Ay onu okumuştum ya ohaLisede baska kizi hamile birakti hirpooo
Beraber okumuşlarÇocuğu da alip biz bakalim mi dedi sjsj
Ah o ferrolar ahhhhhIlk okuldakide tasinmisti.. ahh ferhat ah... <3333333
sen esirgeyen ve bağışlayansın asfkjTemam temam affetim kjkjkj
Yok be..biz iyi bir dostuz oyle kalalim demisti. EssolessekÇocuğu da alip biz bakalim mi dedi sjsj
Xew xwaş beybito@Şeytan tüyü konu iyi oldu canikom.
iyi geceler herkeşe...
Ben sonra hemennolmaz utanırım...Offf tmm
no mercy başla
Sen daha iyilerine layiksin da demiştir AhahahaYok be..biz iyi bir dostuz oyle kalalim demisti. Essolessek