Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yüzsüzlüğümle nam salmış biriyim, uyarayım sonra pişman olma...Olur neden olmasın iban at cenım kjkj
Eski hali daha güzeldi..Ya ben bütün paramı kuaföre verdim çay ekmek yapıcam 1 ay ben atim mi
Kskdkdldks noluuur xdxdxdxd
Canın sağolsun buluruz bi astar qqyüzsüzlüğümle nam salmış biriyim, uyarayım sonra pişman olma...
Ben varım...Yarın pijamasini atsin herkes yarin gece burda pijama günü yapicaz gidip yeni pijamami alıyorsunuz ne yapıyorsaniz yapın...........
Emoji ekle o zmn… her şeyi de ben mi söylicem dşsj.Bardak yüzümü çekip sosyal medyaya atma dedi...
Ohaaa pijama giymiyorum karşim kjkjkjYarın pijamasini atsin herkes yarin gece burda pijama günü yapicaz gidip yeni pijamami alıyorsunuz ne yapıyorsaniz yapın...........
Tamam yarin herkes pijamasini aticak.ona göre SjsjsjBen varım...
Atma şu zehirli oku işte ya offfffEski hali daha güzeldi..
AL ve GİYOhaaa pijama giymiyorum karşim kjkjkj
Bad girller pijama giymez siyah eşofman siyah sweat (saçımla uyumlu olsun diye giymiyorum)Tamam yarin herkes pijamasini aticak.ona göre Sjsjsj
Yalan mı söyliyek...Atma şu zehirli oku işte ya offfff
Yarin ki pijama kombinini bekliyoruz bizeneBad girller pijama giymez siyah eşofman siyah sweet (saçımla uyumlu olsun diye giymiyorum)