Gaziantep FK - Fenerbahçe ( 0 - 1 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Hahahjajsjsjsjhs
Liva iyiydi bugün.

Bonucci sen daha dün gelmedin mi? Lefter misin, Can Bartu mu? Sahiplenen erkek tutuşu gibi sahiplenmiş FB’yi… Yerim seni <3

bir gol atıp yenmişler. nereye kadar böyle gidecekler. bu oyunla bu skorla şampiyon olabileceklerini düşünmeleri : /

Fenerbahçem kazanacak demeyi unutmuşum, neyse ki kazanmış yine..<3

İlk yarıya yetişemedim ama ikinci yarı çok net pozisyon harcadık iki tane golden sonra
Önceki maçlara nazaran tutuktu. Bonucci yine güzel bir top cikardi. Kumaşı belli ama daha ilk maçından mutlu etti. Allah artırsın. Becao da döner livayı özleyeceğimiz maçlara gelir sıra. En kötü günümüz böyle olsun. Maşallah!

Ne var bu pozisyonda, dzeko onun yüzünden mi kaçırdı penaltıyı

Bu tweeti ben atmalıydım yaaa jdjjdjdb

penaltı pozisyonu penaltıydı, golümüzde ofsayt yoktu, tadic'in pozisyonunu söylüyorlar ama adam kasten koşan adamın önüne geçip taktik faul yapıyor, yani karar doğruydu. bu maçtaki skora etki edecek tek hata yine fenerbahçe'nin aleyhinde yapıldı. dzeko topa vurmadan önce rakip topçu 2 mt içeride, haliyle tekrar edilmeliydi.

Siz maşa ile koca ayı mısınız ya bu sevinç ne ahahahhah

lan bu az once Gaziantepte degil miydi
ne ara yunanistana gitti
vida falan da var
butun dunya Fatih hocama karsi birlesmis ama sonunda Sampiyon Panatinaykos yazdiracagiz..

IMG_1915.jpeg

Bu mu hakkıyla oynanan futbolunuz?
Sizden çok daha üst seviyede futbol oynadığımızı bile bile bu yorumları yaparsan şayet, futboldan hiç anlamadığın düşünülür oysaki yerine göre tebrik etmeyi bilmek gerekiyor.:)

Geri