Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bonucci sen daha dün gelmedin mi? Lefter misin, Can Bartu mu? Sahiplenen erkek tutuşu gibi sahiplenmiş FB’yi… Yerim seni <3
Euro 2024 var. Fenerbahçeye yarayacak her şey. Güzel olacak her şeyyyy çok güzellll2. yarıda bir uzun top attı solda Ferdiyeydi galiba. Topa vurmadı topa koordinat girdi
İlk yarıya yetişemedim ama ikinci yarı çok net pozisyon harcadık iki tane golden sonraEuro 2024 var. Fenerbahçeye yarayacak her şey. Güzel olacak her şeyyyy çok güzellll
Önceki maçlara nazaran tutuktu. Bonucci yine güzel bir top cikardi. Kumaşı belli ama daha ilk maçından mutlu etti. Allah artırsın. Becao da döner livayı özleyeceğimiz maçlara gelir sıra. En kötü günümüz böyle olsun. Maşallah!İlk yarıya yetişemedim ama ikinci yarı çok net pozisyon harcadık iki tane golden sonra
teessuf ederim ben oyle bi insan miyim
Ne var bu pozisyonda, dzeko onun yüzünden mi kaçırdı penaltıyı
Sizden çok daha üst seviyede futbol oynadığımızı bile bile bu yorumları yaparsan şayet, futboldan hiç anlamadığın düşünülür oysaki yerine göre tebrik etmeyi bilmek gerekiyor.Bu mu hakkıyla oynanan futbolunuz?