Gavurlar ve Müslümanlar...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Mübarek ramazan bayramı da yaklaşıyor...

Gavurlar yolsuzluklara asla tahamül etmezler...
Bizim müslümanlar, anlayacağınız gibi tam tersini yaparlar...

Bunu neye bağlıyorsunuz...

Daha bu sabah gördüm; Otobüste bir kadın elindeki petşişeyi o ufacık pencereden dışarıya fırlattı... Avrupa insanı asla böyle birşey yapmazdı...

Temizlik islamda çok önemli sanıyordum...

Yere atılan şişeyi çöpe atanlar da var ama.

bi bağlamaya çalışam konu içeriğini ,
not:2 taraftanda değilim ayrıca
gavurlar + müslümanlar + yolsuzluk + pet şişe + yaşlı kadın + enter
fatal_error1.gif

yok hacı içerik bulunamadı , sanırım bilgide eksiklik var senin dosyaları tamamlada öyle tartışalım çöpün atılması başka bir sebepten olabilir mesela insanda biten bir durum olabilir sorunun kaynağı

Avrupalıların tırnağı olamayız tırnağı ..
Müslüman mülteciler neden Avrupa'ya akın ediyorlar da Müslüman ülkelerde durmuyorlar acaba ?
Bu tespit bile Avrupalıların kültür ve yaşantı düzeyinde bize nasıl fark attıklarının bariz kanıtıdır ..

Temizlik islam'da en önemli şeylerden biridir tabi.
Bir kadın yere bir şişe attı diye, bu İslam temizliğe önem vermiyor demek değildir.

O kadın ne İslam'ı ne de Müslümanları temsil etmiyor.Hem Müslüman olduğundan bile emin değilsinizdir.

Bide şunu diyeyim; Tırnağı bile olamadığınız o batılılar, gerek evlerinde gerekse bedenleriyle bizim temizliğimizin yanından bile geçemezler.Ben onlarun değil, onlar benim tırnağım olamaz.

Simdi avrupalilar cok temiz diye bir sey yok her milletin pisi temizi var, daha gecen gun komsumun pencere kenarinda biraktigi elmanin pencereyle butunlestigini, bulasiklarinin coklugundan mutfak tezgahini bulamadigimi fark ettim.
Disari pet sise atma olayina gelince devlet 140 euro ceza veriyor. Ayni seyi Turk devleti uygulamis olsa sokaga firlarsin soyuluyoruz diye. Sistem o kadar guzel oturmus ki ceza korkusuna kimse bunu yapamiyor. Zaten yapmasin kimse bunu savunmuyor. Ayni zamanda devlet hirsizlik vs turu suclardan suclu bulunan mahkumlara sokak park temizletiyor bu cok guzel bir uygulama Turkiye'de var mi bilmiyorum ama yoksa uygulansa iyi olur.
Simdi pet siseyi ramazana baglaman, gavuruydu muslumaniydi baglanti cok sacma olmus.Gavurlardan kastiniz sanirim gayri muslimler ki bu tabir bana cok kaba geliyor, evet yolsuzluk oluyor dunyanin heryerinde oluyor, sigorta kurumundan tut duo (saglik bakanligina kadar) yolsuzluklari gorduk. Ama malesef medya bunu diline dolamiyor.

Simdi avrupalilar cok temiz diye bir sey yok her milletin pisi temizi var, daha gecen gun komsumun pencere kenarinda biraktigi elmanin pencereyle butunlestigini, bulasiklarinin coklugundan mutfak tezgahini bulamadigimi fark ettim.
Disari pet sise atma olayina gelince devlet 140 euro ceza veriyor. Ayni seyi Turk devleti uygulamis olsa sokaga firlarsin soyuluyoruz diye. Sistem o kadar guzel oturmus ki ceza korkusuna kimse bunu yapamiyor. Zaten yapmasin kimse bunu savunmuyor. Ayni zamanda devlet hirsizlik vs turu suclardan suclu bulunan mahkumlara sokak park temizletiyor bu cok guzel bir uygulama Turkiye'de var mi bilmiyorum ama yoksa uygulansa iyi olur.
Simdi pet siseyi ramazana baglaman, gavuruydu muslumaniydi baglanti cok sacma olmus.Gavurlardan kastiniz sanirim gayri muslimler ki bu tabir bana cok kaba geliyor, evet yolsuzluk oluyor dunyanin heryerinde oluyor, sigorta kurumundan tut duo (saglik bakanligina kadar) yolsuzluklari gorduk. Ama malesef medya bunu diline dolamiyor.

Yüreğine sağlık değerli Waterlelie.
Çok güzel ifade ettin.

Arkadaş neyi nereye bağlayacağı konusunda karıştırmış biraz.İslamla, ramazanla ne alakaysa.

Adam konuyu nereden nereye bağlamış.
Ramazan pet şişe müslüman vs gavur kelimelerini bir araya getirmek bile büyük bir başarıdır.
Konunun temeli eğitim ve toplum bilincidir. Yani bir şeyin neden kötü olduğunu izah etmene gerek yoktur.
Türkiye'de şu adam yolsuzluk yapıyor demek için önce yolsuzluk nedir nasıl yapılır kötülükleri nelerdir diye açıklaman gerekiyor. Açıkladıktan sonra kendi desteklediği partiyse çalıyor ama çalışıyorlar sözünü boş bir ifade olduğunu anlatmak gerekiyor.

Bir de böyle ne olduğunu belli etmemek için şuraya taş atayım ama şurdan mı atayım burdan mı atayım neyle neyi bağlayayım dur belli olmasın diye ıkınarak laf geveleyenler var bunların hem Avrupa da hem Afrika'da hem Asya da vs her yerde gâvur ya da herhangi bir dine mensup örneği vardır büyük ihtimalle.

Temizlik islam'da en önemli şeylerden biridir tabi.
Bir kadın yere bir şişe attı diye, bu İslam temizliğe önem vermiyor demek değildir.

O kadın ne İslam'ı ne de Müslümanları temsil etmiyor.Hem Müslüman olduğundan bile emin değilsinizdir.

Bide şunu diyeyim; Tırnağı bile olamadığınız o batılılar, gerek evlerinde gerekse bedenleriyle bizim temizliğimizin yanından bile geçemezler.Ben onlarun değil, onlar benim tırnağım olamaz.

Konu içeriğine değil başlığına göre yaptım yorumumu ..
Ve kesinlikle sözümün arkasındayım .. Biz kültür ve medeniyet düzeyinde Avrupalıların tırnağı olamayız ..
Bunu da her şekilde ispatlarım hodri meydan ..
Sadece kendinize şunu sorun ; Müslümanlar en son ne zaman İnsanlık yararına bir buluş yapmışlardır ? Hadi onu da ben söyleyeyim ; Yaklaşık olarak bir milenyum önce ..
Kullandığınız elektriği bulan gevurlar ..
Bindiğiniz arabayı yapan gevurlar ..
Isındığınız doğalgazı getiren gevurlar ..
Giydiğiniz ayakkabıya kadar hemen her türlü hizmeti veren gevurlardır ..

Peki onlar dünyanın hakimi olurlarken biz ne yaptık bu süreç içinde ?
HİÇ BİR ŞEY ..
Bunun yerine bilim ve teknolojiyi terk edip yerine hurafelerin peşine takılmayı şeçtik .. Şiası sunniyi, sunnisi aleviyi alevisi selefiyi katletmekle o kadar meşgul oldu ki asırlardır hiç bitmeyecek bir yobazlık ve bağnazlık bataklığına saplandık ..

Temizlik konusuna gelince ..
Herhangi bir Ortadoğu ülkesine gidin gezin, sonrada herhangi bir Avrupa ülkesine .. Sonra gelip gözlemlerinizi aktarın öyle konuşalım ..

Velhasılı Avrupa kültürü yanında biz zır cahiliz ..

1- otobüsten pet şişeyi atan kadının MÜSLÜMAN olduğunu nerden biliyorsun?

2- o otobüsden pet şişe atarken niye tepkini göstermedin de burada kem küm ediyorsun? O tırnağı bile olamadığın avrupalılar otobüsde birisi pet şişe atsa müdahale ederdi değil mi? senin elin armut mu topladı?

Allah'ın yeryüzüne gönderdiği tüm emirler, sahifeler, kitaplar, dinler, peygamberler ve nebiler, tarih boyunca her an bu gibi insanlar tarafından cahil fikirlerle kasıtlı bir şekilde saldırıya uğramıştır. Onlar bu cehaletten vazgeçecek gibi görünmüyorlar ama umarız ki doğru olanı görebilirler.

Not: Yönetimden ricam, insanları birbirine düşürme ve bu durum gerçekleşirken bıyık altından gülerek dalga geçme amacı güttüğü alenen belli olan bu arkadaşa daha fazla müsamaha gösterilmemesidir.

Allahın verdiğin değerli nefesi boşa yüketmeyelim arkadaşlar.

İzahın mantıkla buluşmamasından dolayı olsa gerek konuyu açan kişi safında yalnız kalmış. Lakin, iddia kadar mantıksız ithamlar kimin haddine?

AOG, şahsi kanaatlerime göre uzun zamandır mantık dışı söylemler yazabilmek dışında beceriye sahip değil. Bunu toplumsal linç haline getirmek, değerli nefesinize layık görmemek sizi hangi mertebeye yükseltiyor?

Konunun kilitlenmesini gerektiren bir durum yok, konuyu açan üye nasıl bir üye olursa olsun açtığı konuya güzel şekilde cevap veren üyeler çoğunlukta. Sadece konuya yönelik yorumlar yapalım üyeye yönelik değil.

Zıt ve benim de saçma bulduğum bir görüş atılmış, ve bir kaç arkadaşımız da bunun yanlış bir görüş olduğunu gayet efendi bir şekilde dile getirmiş. Tartışma konusunda ikili hakaret vb şeyler olmadığı için konu aktif olarak kalmaya devam edecek arkadaşlar.

Bu mesajımdan sonra da sizden ricamdır, lütfen yorum yapacak arkadaşlar konuyu açan arkadaşın görüşüne ve zihtinetinin ne olduğuna bakmaksızın açtığı konuya güzel şekilde cevap vererek aslında düşündüğünün yanlış bir durum olduğunu güzel bir şekilde kanıtlayabilir öyle değil mi ..

Konunun kilitlenmesini gerektiren bir durum yok, konuyu açan üye nasıl bir üye olursa olsun açtığı konuya güzel şekilde cevap veren üyeler çoğunlukta. Sadece konuya yönelik yorumlar yapalım üyeye yönelik değil.

Zıt ve benim de saçma bulduğum bir görüş atılmış, ve bir kaç arkadaşımız da bunun yanlış bir görüş olduğunu gayet efendi bir şekilde dile getirmiş. Tartışma konusunda ikili hakaret vb şeyler olmadığı için konu aktif olarak kalmaya devam edecek arkadaşlar.

Bu mesajımdan sonra da sizden ricamdır, lütfen yorum yapacak arkadaşlar konuyu açan arkadaşın görüşüne ve zihtinetinin ne olduğuna bakmaksızın açtığı konuya güzel şekilde cevap vererek aslında düşündüğünün yanlış bir durum olduğunu güzel bir şekilde kanıtlayabilir öyle değil mi ..

Kardeşim şu konunun da açılmasını talep ediyorum .. Hernedense kilitlenmiş ..
http://www.forumsal.net/serbest-kursu/617553-islam-niye-araplara-indigini-artik-biliyoruz.html

Evet bu hiç bir anlam bütünlüğü olmayan konu içeriğinde, şişe yere atan kadının müslüman olduğunu analizi yapılıyor mevzu camiide mi olmuş mescittemi olmuş da bu kanıya varmış hiç bilmiyorum.(aracın içinden bira şişelerini sallayan avrupalıların varlığıda bilinir). (Avrupalı deyip topyekün Hristiyan olarak göreceksek Hristiyanlığında temizliğe önem veren bir din olduğunu düşünüyorum)Müslümanların çevreyi kirleten insanlar olduğunu da analiz etmiş. (Dinini,adını,şanını bilmediği bir bireyin davranışını müslümanların yaptığı kötü davranışlar olarak değil müslümanların topyekün çevreyi kirleten insanlar olduğunu göstermesi cabası)
Ve bunları yaparken müslüman olmayan insanları ironisiz bir şekilde gavur olarak tanımlamış (:
Neye göre gavur kime göre gavur ?
(Konu başlığı gavur-müslüman ikilemiyken konu içeriği avrupa insanı-müslüman ikilemi çıkıyor)
Veya forumda gavur sözcüğünün kullanım özgürlüğü nedir gibi konuları bilemediğimiz için açılan konunun kapmasını değil içeriğini ve varılmak istenen sonuçla hiç bağdaşmadığı için "mantık dışı" buldum.
Editörler tarafından incelenip bir anormallik bulunmamış ise eyvallah başka söze hacet yok tamam

Aslında bir çok örneği gündeme getirip bir seri yapacaktım...
- Kırmızı ışıkta geçmek gibi...
- Temizlik gibi...
- Oruç tutmak ve kurban kesmek gibi
- normal yaşamlardan anormalikleri işte...
aradan kaynadı demek, unutmuşum...

Bir şekilde ayna tutacaktım... biz başkalardan daha iyi değiliz, daha iyi insanlarda değiliz demeye getirecektim örneklerle... öz eleştiri gibi birşey işte...

Çok büyük anlam yüklemeye gerek yok...

Kadın müslüman mı ? bilmiyorum benim gibi kafir de olabilir, sormadım... ama tesettürlüydü... bir anlamı varmı ? yok bence... bu halkın %99 müslümansa, başka lafa gerek yok...

Çok değil daha geçen pazar arabayla yeni köprüden geçemeden önce bir Toyota Koroladan bir bebek bezi fırlatıldığını gördüm. Arabanın camına kocaman "Allah " arapça yazıyordu... şöför müslüman olmayabilir...

Bunlar kültürel eksiklikler...
Eğer müslümansan ve temizlik çok önemliyse çevreni kirletmemelisin diye anlam çıkarılmalıydı. Bu kadın gerçekten müslüman mı gibi anlam değil.

Aslında bir çok örneği gündeme getirip bir seri yapacaktım...
- Kırmızı ışıkta geçmek gibi...
- Temizlik gibi...
- Oruç tutmak ve kurban kesmek gibi
- normal yaşamlardan anormalikleri işte...
aradan kaynadı demek, unutmuşum...

Bir şekilde ayna tutacaktım... biz başkalardan daha iyi değiliz, daha iyi insanlarda değiliz demeye getirecektim örneklerle... öz eleştiri gibi birşey işte...

Çok büyük anlam yüklemeye gerek yok...

Kadın müslüman mı ? bilmiyorum benim gibi kafir de olabilir, sormadım... ama tesettürlüydü... bir anlamı varmı ? yok bence... bu halkın %99 müslümansa, başka lafa gerek yok...

Çok değil daha geçen pazar arabayla yeni köprüden geçemeden önce bir Toyota Koroladan bir bebek bezi fırlatıldığını gördüm. Arabanın camına kocaman "Allah " arapça yazıyordu... şöför müslüman olmayabilir...

Bunlar kültürel eksiklikler...
Eğer müslümansan ve temizlik çok önemliyse çevreni kirletmemelisin diye anlam çıkarılmalıydı. Bu kadın gerçekten müslüman mı gibi anlam değil.

Geniş çaplı bir şekilde yazman gerektiğini düşünüyorum hatta şimdi editleyebilirsin.
Yazdığın kısıtlı ve birbirini tamamlamayan içeriğe tepki gösterdim.
Hatta konunun kapanması için raporladım

*Bir zihniyet içinde olduğunu ardından zihniyetine saldırmadığımı da ayrıca belirtmek isterim bu konu için, fakat araplarla ilgili açtığın başka bir konuda gösterdiğim tepki bizzat düşünceneydi, arapları pis olarak nitelendirmenin izahı olamaz haa başka bir şey anlatmaya çalışıp yanlış kelime seçmişim dersen o zaman yanlış yapmışım derim.

Yolsuzluk, hırsızlık olaylarını direkt din ile bağdaştırmak doğru değildir. Bu sınıfsal bir sorundur. Hırsızlığı yapan, hırsızlığı din üzerinden daha rahat yapabildiği için müslüman olarak anılıyor. Eğer başka yollardan daha rahat yapabiliyor olsaydı o yolları da denerdi. Yani kısaca şöyle bir denklem kurmak mümkün: Dindarlar hırsız olduğu için değil, hırsızlar dindar göründüğü için bunlar yaşanıyor.

Her ülkenin, her bölgenin kendine has dinamikleri var. Zannediyor musunuz ki Hristiyanlığın radikal bir şekilde hüküm sürdüğü coğrafyalarda hırsızlık yok... Vatikan'ın sadece resmi gelirleri bile dünyadaki açlığa büyük darbe vurabilecek ölçüde. Ancak din her zaman yumuşak karındır. Hırsızlığın en büyükleri burada yaşanıyor, o da bir gerçek.

Geri