Soru C Gassal biriyle evlenir veyahutta arkadaş olurmusunuz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Gassal biriyle evlenir veyahutta arkadaş olurmuydunuz?

• Evlenmem ama arkadaş olurdum

Kullanılan: 1 20.0%
  • Evlenirim sorun olmaz

• İkiside olmaz

Kullanılan: 2 40.0%
  • Benden uzak dursunlar

Kullanılan: 0 0.0%
  • Düşünürüm..

• Kullanılan toplam oy
    5
Bir dizide vardı benzer bir şey. Adam adli tıpta çalışıyordu. Sevgilisinin yanına gidemediginden, ölü koktugundan falan bahsediyordu.

Sanki hepimizi gassal yikamayacak gibi degil mi. Sanki onlar uzayli :)

Beni sadece günahsız,estetiksiz ve bakire kızlar yıkasın vasiyetim budur..

Olm gassal bir meslek değil ki. İş.
Herkes hayatının bir döneminde bunu yapabilir.
Hatta kendi yakınlarınızı öldüklerinde siz yıklayabilirsiniz.

Ayrıca Türkçe öğrenin az biraz.
Gassal biriyle sevişir misin denmez. Bir gassalla sevişir misin denir.

Katilmiyorum. Bu isler sebze meyve yikamaya benzemez
Bir insanin son hali sana emanet. Buyuk bir temizlik titizlik ve kusursuzlukla yikanacak kefene sarilacak tabuta koyulacak ve aileye teslim edilecek...

Her gelen gidenin yapacagi bir is deyil

Evlenmek istemem ya gece rüyalarına falan giriyormuş ölüler ama arkadaş olmak isterdim

Kim önce ölürse kalan ölenin göte pamuğu tıkar artık. Gerçi pamuk devri bitti, çekomastik tadında silikon sıkıyorlarmış. Net bilgi.

Gassal olması neden diğer şeylere engel olsun yahu, hiçbir anormallik göremedim.

Psikolojik olarak etkiler ya. Ben çekinirdim sanki. O mesleği de yapamazdım galiba.

gassalın özelliği ne olaki

Psikolojik olarak etkiler ya. Ben çekinirdim sanki. O mesleği de yapamazdım galiba.
Bugüne kadar hangi ölünün başkasına zarar verdiğini gördün, sen diri olandan kork canım.
Ben tanıdık onlarca kişiyi yıkadım, psikolojik olarak etkilenmedim hiç. Ama herkesin psikolojisi bir değil. Neyden çekineciksin enci, ölü kalkıp bana neden beğenmedin verdin forumda demez, ama ben derim..

Bugüne kadar hangi ölünün başkasına zarar verdiğini gördün, sen diri olandan kork canım.
Ben tanıdık onlarca kişiyi yıkadım, psikolojik olarak etkilenmedim hiç. Ama herkesin psikolojisi bir değil. Neyden çekineciksin enci, ölü kalkıp bana neden beğenmedin verdin forumda demez, ama ben derim..
Herkes soğuklanlı değil işte. Ben korkarım ya

Geri