Eve bi Van kedisi alana Kadar evet seninle oyniyceğim..:qqBugün benle resmen oyun oynuyorsun söyliciim söylemiciim oyunu :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eve bi Van kedisi alana Kadar evet seninle oyniyceğim..:qqBugün benle resmen oyun oynuyorsun söyliciim söylemiciim oyunu :p
O da bir seçenek işte..niye ötekileştirildiler anlamadım, benden uzak dursunlar ne yau
üzülürAsla evlenmem
Bugüne kadar hangi ölünün başkasına zarar verdiğini gördün, sen diri olandan kork canım.Psikolojik olarak etkiler ya. Ben çekinirdim sanki. O mesleği de yapamazdım galiba.
Herkes soğuklanlı değil işte. Ben korkarım yaBugüne kadar hangi ölünün başkasına zarar verdiğini gördün, sen diri olandan kork canım.
Ben tanıdık onlarca kişiyi yıkadım, psikolojik olarak etkilenmedim hiç. Ama herkesin psikolojisi bir değil. Neyden çekineciksin enci, ölü kalkıp bana neden beğenmedin verdin forumda demez, ama ben derim..