@GaspÇetesi

• Kullanıcı e X a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3336 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mueddeb,

Demek sen de gaspçı çıktın he. Yazıklar olsun, düştün gözümden :)

Fark ettin mi efsane olduğunu :cici:

Harbi nan çok şaşırdım :dyg:

Sonra bi forum atasözü geldi aklıma: takdir ediyorsanız değil taklit ediyorsanız başarmışsınız demektir.. Ben de RoLex gruptan neden ayrılmış diye düşünürken cevabı tesadüfen buldum :D

Harbi nan çok şaşırdım :dyg:

Sonra bi forum atasözü geldi aklıma: takdir ediyorsanız değil taklit ediyorsanız başarmışsınız demektir.. Ben de RoLex gruptan neden ayrılmış diye düşünürken cevabı tesadüfen buldum :D

Ben konuyu ilk gördüğümde baya şaşırdım ama yazmadım birşey başganım :kiki:

Ben konuyu ilk gördüğümde baya şaşırdım ama yazmadım birşey başganım :kiki:

Beni de etiketlemişler her sayfaya tek tek göz attığımda şimdi fark ettim de etiket gözümden kaçmış :D neyse hayırlısı başarılar gasp çetesine :p

Duydum ki başkanımız kaçtı gibi söylentiler dolaşıyormuş forumda.
- Ben asla kaçmam kaçmamda. Lakin kaçırıldım :D Şaka maka napıyosunuz ya valla çok özledim hepinizi eski ünler aklıma gelince duygulandım :)

massinizkia Nazlı YareN

Nerdesin sen haa ? kactin tabi unuttun bizi :)ozledik seni =)
Gitmek istemezdim fakat yurt dışına çıkmam gerekiyordu o arada giremedim malesef foruma. 3 gün önce geldim türkiyeye 3 kasımda askere gidiyorum :)

Duydum ki başkanımız kaçtı gibi söylentiler dolaşıyormuş forumda.
- Ben asla kaçmam kaçmamda. Lakin kaçırıldım :D Şaka maka napıyosunuz ya valla çok özledim hepinizi eski ünler aklıma gelince duygulandım :)

massinizkia Nazlı YareN

Vay vay kimleri görüyorum :D
Nerdesin sen grup dağıldı gitti kavimler göçüne mi katıldın :p

şimdi adam dövülseydi olur du nasıl yapcaz klavyeylemi dövcez hayal gücünüze hayran kaldım:d

ReSTFuL Ben sizden kaçarmıyım hiç yahu haber veremeden gitmek zorunda kaldım yoksa hep aklımdaydınız, teşekkürler hoş bulduk :)

Nazlı Valla çok özlemişim sizi uzun bir süre görüşemedik ama kısa sürede acısını çıkartırız sıkıntı yok :)
Grup paramparça olmuş yavaş yavaş toparlamamız lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri