Garantili Ödeme Kapsamındaki projeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Halka bir şey kazandırmak yerine yalnızca kendi ork'larına replik kazandırıyorlar. Tek yapabildikleri ork üretmek. Bazen diyorum ki ulkenin awkysunlar abi tas ustune tas birakmasinlar millet orta cag karanligindaki gibi sokaklarda geberip gitsin. Ama sonra masum insanlar aklıma geliyor. Bir şey kazandırmak ulke yararına bir seyleri ileri tasimak icin sonra su anda yetistirilen ork nesli ile ileride bizim gibi onlarin cocuklari da bu ork nesli ile savasicak. Ve ben gideceklerini zannetmiyorum...
Umarim bu totemim ise yararda bir seyler degisir. Sokak roportajlarinda gorduklerim bu zamana kadar izledigim snuff,gore,hentai filmlerden daha sapkin ve asiri sahneler iceriyor.

köprünün geçiş garantisi yükü çanakkale ili başta olmak üzere yakın illerde bulunan insanlara yüklenmeli...... giresundaki benim çanakkale köprüsüyle ne alakam var akm ünideyken gittiydik şehitlerimizi ziyarete daha ben çanakkalede napıcam banane çanakkaledeki köprüden..... ben böyle düşünüyorum.....

Truva ya gidersun.

Çok güzel bir model. Bedava proje yaptırdık ayaklarına yatıp milleti öpmenin ve onlardan oy almanın güzel bir yöntemi. Hiç hissettirmeden yumuşakca öpmek denir bu modele.

güzel yöntem bence, şöyle ki yapan firmaya faizsiz filan kredi ver, dövizle garanti geçiş ücreti ver, hiç bir geçiş adeti gerçekçi olmayacak tabi abartabildiğince abart, sonra kaynak belli halkımız çok güzel bence aynen devam.

Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ne kadar nankörüm…

Nüfusu 250 bin bile olmayan Kütahya’da 1.300.000 yolcu garantili havalimanı yapıldı. Yıllık kullanıcı sayısı 10 bin oldu. Kalan 1.290.000 yolcu garantisi ise halkın cebinden karşılanıyor. Böyle bir yağma, böyle bir vurgun yok.

Şu kur korumalı hesap olmasa, onlara ödenecek faiz ödenmese, yap işlet devret yöntemi olmadan

5 adet şehir hastanesi
1 Çanakkale köprüsü
2 Osmangazi köprüsü

yapabiliyormuşuz!

Borçlanmadan, geleceğimizi ipotek altına almadan…

"Yerli ve milli" AKP usulü vurgun bunun özü.

1915 Çanakkale Köprüsü‘nden 1 haftalık ücretsiz geçiş süresi sona erdi. Hem köprü hem de otoyolu tamamen kullanan bir otomobil 272.5 TL ödeyecek.​

Geri