game of thrones izliyor musun sorusuna hayır cevabını vermek

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
"sen hiç yaşama o zaman, ya defol git niye muhattap oluyom ki seninle, ya o izlenmez mi ya, sen git kiralık aşk izle" tepkisinin alınması ile devam eder.

Daha önemli işleri olduğunu belirten insanların verdiği cevaptır.
Kİtabını okumuş olan insanların verdiği cevaptır.
Battlestar Galactica izlediği için Game of Thrones'un yetersiz geldiğini düşünen insanların verdiği cevaptır.

Kafası rahattır. Jon Snow öldü mü, ıssız acun kaldı mı, kimin umrunda.

izlemeyenlerde çok havalı be twitter'da o kadar çok karşılaştım ki şu tweetle "game of thrones izlemeyen bir ben kaldım galiba" :D

Hiç izlemedim. Çok sıkıcı bir dizi.

Yeni izliyorum ve iyi ki başlamışım :d

inanın çok şans verdim izlemek için ama beni kendine bağlayamadı...o mu kaybetti ben mi bilemiyorum...

dönerci kedi

13164299_1258691034165606_2371067267432743129_n.jpg

Herkes Game Of Thrones'u beklerken ben Behzat Ç. yeniden başlarmı diye düşünüyorum. Jon Snow'un kenarına koyim yaşasın amirim

Hiç izlemedim çok sıkıcı demiş birisi izlemeden sıkıcı olduğu kanısına nerden varmış acaba :D

Bu film film değil bariz +18 cinsel içerik eğitim seti

İzlemeyenler izleyenlere nasıl laf edebiliyor ya :D olm konuyu bilmiyorsun bir kere yok şöyle yok böyle nasıl diyebiliyorsun 1 bölüm izleyip bu +18 diyemezsin 50 bölümün 1 tanesini izlemişin bu ön yargı da değil ben izlemiyorsam kötüdür gibi birşey :D

1 sezon izledim siıkıcı buldum bıraktim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlemeyenler izleyenlere nasıl laf edebiliyor ya :D olm konuyu bilmiyorsun bir kere yok şöyle yok böyle nasıl diyebiliyorsun 1 bölüm izleyip bu +18 diyemezsin 50 bölümün 1 tanesini izlemişin bu ön yargı da değil ben izlemiyorsam kötüdür gibi birşey :D

Gözünü seveyim Sibel Kekilli bile o filme geldi bro kadın çiçek satmaya gelmedi dimi :D :D

Grifikir nasıl öldü acaba düşünmek bile istemiyorum :D :D :D İzlemeyin izletmeyin izleyeni aranıza almayın :D

Barbarlar kadını 1 saatte öldürdüler birşey dayanmaz bunlara :D

Bu kadar ovulen,yere goge sigdirilamayan bir dizi benim gibi bir sorunluyu haketmiyor,o daha iyilerine layik dedim
iliskimiz baslamadan bitirdim,pisman degilim
Not : ben belgesel izliyom

Geri