game of thrones izliyor musun sorusuna hayır cevabını vermek

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Benim o, daha düne kadar oyun sanıyordum meğer diziymiş.

Ahlaki degerlerin irzina gecilmesinden rahatsiz olan , srpski filmini izlemedinden dunyada daha igrenc seylerin olmadini dusunen insandir , dunyada game of thrones dan daha igrenc seyler var mesela shemaless var
games of thrones izlerken peder iceriye girerse ***** film videosu acin izahi daha kolaydir

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahneleri hoşuma gitmediği için izlemedim izlemeyeceğim reyting uğruna bu kadar zorlayan dizileri sevmiyorum aynı bizdeki komedi filmlerinin illaki küfürlü olup güldürmeye çalışması gibi

olamaaaaazzz
12987030_1063784933660395_2671709190113973066_n.jpg

"Ooo kanka acilen başla o zaman."
Cümlesini defalarca duymanıza sebep olacak olan eylem.
Genel olarak dizi izlemiyorum ama got izleyicileri gerçekten ağır fanatik oluyor, yurtta her pazar ya da pazartesi akşamı 11 de lobide Game of Thrones un yeni bölümünü izliyorlardı bizimkiler, görevli abilerimiz dahil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezi zamanıydı sanırım 3.sezonunda başladım çevremde bir kaç kişi var sadece izleyen
Onlarda flash getirip benden alıyorlar bölümleri :D

İzlemeyen çok şanslı diyorum , çünkü biz 1 yıl daha beklicez ama onlar rahat rahat izlicek :(

Dandik Turk dizilerini izleyip, game of thrones izlemiyorsa eger, buyuk sorunlari oldugu halde farkina varamamis olan insan evladidir kendisi .p
Ancak, genel olarak dizi izlemiyorsa,bunu affedebilme kapasitemin oldugunu dusunuyorum .p

Game Of Thrones 1 bölümü 10 milyon Dolar mal olduğunu duyduğumdan beri izliyorum, para boşa gitmesin.

G.O.T izlemeyen kitleyi belediye zehirlesin :)

izinde fırsat bulup başlayamadım yeni sezona şuan vaktim var ama online izlemek istemiyorum yayınlanan 3 bölümüde 1080p indirdim müsait zamanda altyazısını gömüp izlicem :D

Hayır demek isterdim. Diziyi (sanırım) 2011'de tv'de reklamları yapılırken görmüş ve kitabının da olduğunu fark edince izlemeden önce alıp okumuştum. Gerçekten izleyen/okuyan azınlıktaydık ve her şey çok güzeldi.

Nickimi falan da kitaplarından esinlenerek almıştım.

Sonra birden patladı ve kitapların da sona ermesiyle dizi Hollywoodvari saçma sapan bir şeye dönüştü. Önüne gelen herkes de Game of Thrones incelemecisi oldu. Artık midem bulanıyor gördükçe.

kan, savaş, aşk, seks, ihtiras, doğa üstü olaylar, komedi daha ne olsun .p
I <3 GOT

Geri