Galerici bir erkekten olur mu sizce

Konu sahibi son olarak 174 gün önce görüldü
Yaşınıda sordumu?

Pff melnur. Yaş sormak nedir. Ne kadar banal.

Hiç özelde fingirdeşmedik değil hani. Bunlarla gelmeyin bana. Yarın gece de saçımı okşayacak mısın şeklinde gelişiyor olaylar bizde.

Ban yemiş gerçi. One-night stand olarak kaldı.

Allah'tan ki ismim Kamil. Zaten bana yazmadı da bari söyleyelim yeterince reklamını yaptığına göre artık çekilebilir. Meraklısı olan seni bulur kardeşim arabayla Lay Lay Lom gezersiniz...

Galerici olmak istiyorum sanat galerisi ama orda buyuk para var

Ego olayı ney ya kaçırmışım biri aydınlatabilir mi
Herkese mesaj mı atmış jdmdkdkdk

Adamı hemen yediniz iki kafa bulsaydık bariii

Benim enistenin babasi galerici
Evine cocuklarina karsi iyi ama disariya karsi para kazanmak icin uckagitci olman gerekiyor der.
Cunku buyuk meblalar ve turlu turlu belalar ile ugrasiyorlar. Iyi bir avukati ve genis bir musteri pörtföyü var.

Gelelim 2.meseleye;
Az cok galerici "erkekten" ne olmasini istsdigini cozmek zor degil. Geldigin gibi tum kizlara ozel mesaj attin kim kim degil bilmeden ki dua et attiklarindan biri benim tanidigim biri ama ugrasmak istemedim. Yoksa ben sana ozelden bi yazardim , sezon boyunca okurdun. (ote yandan galerici oldugunu sadece varsayiyorum ki planinin bir parcasi olmasi , geldigin gibi yaptigin hareketlerden veyahut nickten belli)

Galerici degilsen ve olmak istiyorsan bu kadar caylak bir galerici olmaz.
Kari dusurmek icin yanlis yol ve yanlis yerde ugrasiyorsun.
Ustelik kimseyi tanimadan direkt ozele yaziyorsun.
Actigin ilk konu bile flortoz bir havada.
Flort etmene kimse karisamaz ama bunun bir raconu vardir.
Simdi basa donelim.
Sence galericiden olmus mu?

Onyarginin sebebi ise ana haber bultenleri.
Tecrube ve 3.sayfa haberleri. Alacak verecek davasi ve hasim olaylari. Km dusurme , sase numarasi degistirme. 3 yil kullanmadan satamama kuralini egale etmek icin el degistirme bla bla bla
Bknz: kadini doven eski kocasi galerisinde kiskivrak yakalandi.
Eğeğeğeğeğ gider ayak sağlam yazmışsın
Öfff bana da denk gelseydi sağlam döşer sonra tıpış tıpış banlanırdım…

Adam belki de hepimize araba dağıtacaktı yazık oldu

Geri