Galerici bir erkekten olur mu sizce

Konu sahibi son olarak 173 gün önce görüldü
Benim enistenin babasi galerici
Evine cocuklarina karsi iyi ama disariya karsi para kazanmak icin uckagitci olman gerekiyor der.
Cunku buyuk meblalar ve turlu turlu belalar ile ugrasiyorlar. Iyi bir avukati ve genis bir musteri pörtföyü var.

Gelelim 2.meseleye;
Az cok galerici "erkekten" ne olmasini istsdigini cozmek zor degil. Geldigin gibi tum kizlara ozel mesaj attin kim kim degil bilmeden ki dua et attiklarindan biri benim tanidigim biri ama ugrasmak istemedim. Yoksa ben sana ozelden bi yazardim , sezon boyunca okurdun. (ote yandan galerici oldugunu sadece varsayiyorum ki planinin bir parcasi olmasi , geldigin gibi yaptigin hareketlerden veyahut nickten belli)

Galerici degilsen ve olmak istiyorsan bu kadar caylak bir galerici olmaz.
Kari dusurmek icin yanlis yol ve yanlis yerde ugrasiyorsun.
Ustelik kimseyi tanimadan direkt ozele yaziyorsun.
Actigin ilk konu bile flortoz bir havada.
Flort etmene kimse karisamaz ama bunun bir raconu vardir.
Simdi basa donelim.
Sence galericiden olmus mu?

Onyarginin sebebi ise ana haber bultenleri.
Tecrube ve 3.sayfa haberleri. Alacak verecek davasi ve hasim olaylari. Km dusurme , sase numarasi degistirme. 3 yil kullanmadan satamama kuralini egale etmek icin el degistirme bla bla bla
Bknz: kadini doven eski kocasi galerisinde kiskivrak yakalandi.
Çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun nick seni ilgilendirmez güzel kardeşim benim yaşını bilmiyorum ama az yaşının adamı ol ona göre konuş burda klavyede laf yapan ağzını reelde de görmek istiyorum :)

Çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun nick seni ilgilendirmez güzel kardeşim benim yaşını bilmiyorum ama az yaşının adamı ol ona göre konuş burda klavyede laf yapan ağzını reelde de görmek istiyorum :)
Vaaayyyyyy erkekkkkkkk senden olmaz bir bakmışsın biri kabul edip seni dukkanindan alırlar felan sonra haber bültenine cikarirlar

Kimsenin sizin nickinizle alakalı önyargısı olduğunu sanmıyorum, herkes sizin tavır ve davranışlarınıza, sorduğunuz sorular ile cevaplarınıza bakarak yorum yapıyor. Herkes fikrini belirtirken neden her cevaba saygı duymak yerine aksi yanıtlar veriyorsunuz? Burada bulunan çoğu kişi hayatı yaşayarak öğrenmiş, ''insanı tanıyıp, anlayıp'' gayet aklı başında yorumlar yapacak kişiler. Sorunuzu sordunuz cevaplarınızı öğrenip, kendi içinizde galericiyseniz şayet ''acaba neden insanlar galericilere karşı bu düşünceye sahipler'' diye kendi öz değerlendirmenizi yapmanızı tavsiye ederim...

mesaj attın mı, atmadın mı? sen onun de bi bakalım delikanlı.

Son sayi kac?

Kardeşim benim senin varlığın yeter izmirliyim ama mugladayim iki şehirde de galeri dükkanım var eğer gelirsen sözüm söz 1 hafta boyunca istediğin arabayla istediğini yapabilirsin çok içten geldi bana bu sözün

Garbim bir kadınla tanışmak istiyor fazla üzerine gitmeyin. Adam her kanaldan deniyor maşallah.

Bana bile yazdı. Kimin multisi ise fkkfjf

Galericiler derneği başkanı olabilir. Galerici güzelledi çünkü kfkfkfj

yazmadığı var mı ki.... olsa olsa bu olurdu, güle güle gitsin jbjbjb

Bende uzun süredir bu işlerin içerisindeyim hatta çocukluktan beri. Kuzenim galerici evvela ondan biliyorum birçok şeyi. Konuya göz gezdirirken bile az önce bir galerici kardeşimiz yanımızdaydı. Satmış olduğu aracın muayenesi var aracı kaldırıp motor kısmındaki yağları temizleyip gönderecez samimiyette var yağ kaçaklarını yapmayacak mısın dedim yok abicim ne yaptırması hemen muayenesini yapıp direkt notere gidecez alan kişi yaptırsın dedi.

Takastan araba alır içindeki bijon anahtarını ve krikoyu alır saklarlar(bizde öyle aldık abi) der alıcıya.

Egzozun malum parçasını söktürür egzozu geri takar parçayı başkasına satarlar.

Daha çok şey var ama neyse.:D

Geri