galaxy s3 şarjı hemen bitiyor

• Kullanıcı Tuxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4353 gün önce görüldü
Telefonu ne zaman aldın?

Ablam aldığı için tam bilmiyorum en son 3 ayı kaldı diyordu ancak garanti zaten gitmiştir ki bunu satıp yeni bi telefon alırım hiç garantisiyle uğraşamam bundan sonrada tövbe kullanmam Samsung çok problemleri çıktı bu aralar.

Bu arada Telefon 0'Dan farksız temizdir.

Ablam aldığı için tam bilmiyorum en son 3 ayı kaldı diyordu ancak garanti zaten gitmiştir ki bunu satıp yeni bi telefon alırım hiç garantisiyle uğraşamam bundan sonrada tövbe kullanmam Samsung çok problemleri çıktı bu aralar.

Bu arada Telefon 0'Dan farksız temizdir.

Yani S3 baya eski bir telefon, ikinci el filansa, şarj problemi yaşaman normal, kaldı ki miliamper olarak çok güçlü bir telefon değil, şarjını kısa sürede tüketmesi çokta şaşırılacak bir durum değil.

Yani S3 baya eski bir telefon, ikinci el filansa, şarj problemi yaşaman normal, kaldı ki miliamper olarak çok güçlü bir telefon değil, şarjını kısa sürede tüketmesi çokta şaşırılacak bir durum değil.

Benim sorunum bataryanın hemen bitmesi değil miliamperi çok yüksek ekran parlaklığıda Ultrada olan bir telefon olduğu için bu normal ancak şarja takıldığındad bunu hemen %90 %95'lere fırlatması tekrardan %3'e indirmesi acaba kaçak akımmı var diye farklı bir prize takdım gene aynı son zamanlardada telden mesaj bildirim sesleri vs gelmiyor..

Ve ben hiç telefonu kullanmadan %90'daysa 2 dakikada %3'e düşüyor bu normal değil.

Telefon sıfır Ablam bir müddet kullandıktan sonra bana verdi. temiz kullandı herhangi bir sıkıntısı yok bir ara şarj sıkıntısı vardı ondada servise götürdük SD Cardınız virüs kapmış temizledik dediler bana kalırsa bir halt yapmadılar gibime geliyor.

S3 kullanmış biri olarak batarya yi değiştirmen gerekiyor derim:p
Genel anlam da S3 te hep bi şarj sorunu var sanırım
Samsung un en tuhaf telefonu.:/
Telefona da zarar veriyor bu sorun.

Benim sorunum bataryanın hemen bitmesi değil miliamperi çok yüksek ekran parlaklığıda Ultrada olan bir telefon olduğu için bu normal ancak şarja takıldığındad bunu hemen %90 %95'lere fırlatması tekrardan %3'e indirmesi acaba kaçak akımmı var diye farklı bir prize takdım gene aynı son zamanlardada telden mesaj bildirim sesleri vs gelmiyor..

Ve ben hiç telefonu kullanmadan %90'daysa 2 dakikada %3'e düşüyor bu normal değil.

Telefon sıfır Ablam bir müddet kullandıktan sonra bana verdi. temiz kullandı herhangi bir sıkıntısı yok bir ara şarj sıkıntısı vardı ondada servise götürdük SD Cardınız virüs kapmış temizledik dediler bana kalırsa bir halt yapmadılar gibime geliyor.

O kadar kısa sürede sarjın bitemsi normal değil, SD kartlar problem çıkartabiliyor doğru, benim vardı bir SD kartım, 1 gün gitmiyordu eski telefonumda şarj, kullanmadağım zaman 2 gün götürüyordu, ama SD kartı temizlemek sorunu çözmüyor, ya kullanmayacaksın ya da yenisini alacaksın.

Böyle görünce iyi ki de sony z almışım diyorum. 3 gün gidiyor şarjı

S3 kullanmış biri olarak batarya yi değiştirmen gerekiyor derim:p
Genel anlam da S3 te hep bi şarj sorunu var sanırım
Samsung un en tuhaf telefonu.:/
Telefona da zarar veriyor bu sorun.

Bence Samsung'un en dandik telefonu gibime geliyor şarj girişine şarj cihazını takınca çat diye kırılması , batarya problemleri ayrıca yazılımsal olarakta bir sürü sorunu var. S2 bile bundan daha iyi vallaha ama size şunu söyliyeyim bu aralar Samsung alınmaz gerçekten genel bir problem var çıkardıkları telefonlarda HTC alırım ben Jose Chilavert Mesut abi böyle dediyse bir bildiği vardır kaç yıldır Turkcell'de çalışıyor.

Evde aynı telefonu kullanan biri varsa çaktırmadan bataryalari değiştir :D

Note 2 bile 750 ye satılıyor S3 nasıl 600 kii

Orası bana kalmış :)

Ben eski S7560'ı (Samsung'un en çok kasan telefonudur) 450'ye alıp 310'a pazarlamış biriyim ve şurada çok fazla zararımda yok millet 250 TL'ye satamıyor ayrıca Note 2 sıfırını temiz bir şekilde 600 TL'ye bulurum sana... zor değil yani :)

Ben S3'ü severim iyidir bu donanımsal problemleri çileden çıkartıyor beni garantisi geçmeseydi götürürdüm. çoktan geçmiştir zaten

Sıfır kaçak mi ? :D Ankaranın neresindesin de bu satışı yapabiliyosun :D

Bence Samsung'un en dandik telefonu gibime geliyor şarj girişine şarj cihazını takınca çat diye kırılması , batarya problemleri ayrıca yazılımsal olarakta bir sürü sorunu var. S2 bile bundan daha iyi vallaha ama size şunu söyliyeyim bu aralar Samsung alınmaz gerçekten genel bir problem var çıkardıkları telefonlarda HTC alırım ben Jose Chilavert Mesut abi böyle dediyse bir bildiği vardır kaç yıldır Turkcell'de çalışıyor.

Ben su an note 3 kullanıyorum memnunum ama S3 te çok sorun yaşadım. Yazılım problemi olduğu samsung tarafından da doğrulandı zaten. Mobil veri ve Erkan ışığını kapatmaya rağmen 3 saat için de sarj gidiyordu.
Açıkçası apple in ürünlerini sevsem de almayi düşünmüyorum fazla bencil :p

Sıfır kaçak mi ? :D Ankaranın neresindesin de bu satışı yapabiliyosun :D

2.Elini 600 TL'ye bulurum sıfırını değil herhalde abartıyorsun :) Ayrıca hiçbir telefoncu o ürünleri Gümrük vererek getirtmiyor zaten Gümrük resminden kaçak geliyor sanada üzerine kâr koyarak satıyor sen buralara yasalmı getiriliyor sanıyorsun S3'ün yurtdışı (sıfır) fiyatı ilk çıktığında zaten 700-750 TL'ye geliyordu yani biz bu bazda telefonu hiçe satmış alıyoruz senden alan herifte bu işi bildiği için çok kâr ediyor.

Telefon sattığım yok eğer öyle olsaydı şuan elimde en iyisi olurdu :)

Yanarım yanarım da ilk çıktığında sazan gibi atlayıp 1300 tl ye almıştım:/

Ben necatibeydeki telefonculardan almıyorum ki teknosadan felan alıyorum ayrıca note 2 satarken 750 ye satiyosun 600a alamazsinki

Ben su an note 3 kullanıyorum memnunum ama S3 te çok sorun yaşadım. Yazılım problemi olduğu samsung tarafından da doğrulandı zaten. Mobil veri ve Erkan ışığını kapatmaya rağmen 3 saat için de sarj gidiyordu.
Açıkçası apple in ürünlerini sevsem de almayi düşünmüyorum fazla bencil :p

Apple sadece marka satıyor başka hiçbirşey değil eskiden bu konuda hassasdım Apple'a öne sürülen yargılara karşı ama bu konuyu açmamdan sonra arkadaşın 4S'ini denedim ve hiç haz alamadım.. Telefon hızlı orası ayrı ama uygulamasıda çok az ve çoğuda ücretli Apple bizi bozar zengin işi biraz..

Eee bir tavsiyesi olan varmı bu konuyla ilgili ne yapacağım ? yoksa böyle sohbetmi edicez sürekli :)

Ben necatibeydeki telefonculardan almıyorum ki teknosadan felan alıyorum ayrıca note 2 satarken 750 ye satiyosun 600a alamazsinki

600'e 2.El satandan alıyorum IMEI kaçak oluyor oda düzeltiliyor zaten telefon piyasasını biliyorum elimdekini ucuza aldım Samsung bayiinde çalışan tanıdıkta olunca zor olmuyor :cici:

Ancak iş donanımsa yapabileceğim bir şey yok ne yazıkki..

Apple sadece marka satıyor başka hiçbirşey değil eskiden bu konuda hassasdım Apple'a öne sürülen yargılara karşı ama bu konuyu açmamdan sonra arkadaşın 4S'ini denedim ve hiç haz alamadım.. Telefon hızlı orası ayrı ama uygulamasıda çok az ve çoğuda ücretli Apple bizi bozar zengin işi biraz..

Eee bir tavsiyesi olan varmı bu konuyla ilgili ne yapacağım ? yoksa böyle sohbetmi edicez sürekli :)

HTC dene o halde. Nokia lumia da güzel telefon bak kız kardesim kullanıyor gayet memnun.

600'e 2.El satandan alıyorum IMEI kaçak oluyor oda düzeltiliyor zaten telefon piyasasını biliyorum elimdekini ucuza aldım Samsung bayiinde çalışan tanıdıkta olunca zor olmuyor :cici:

Ancak iş donanımsa yapabileceğim bir şey yok ne yazıkki..

ITE IMEI kaçak :) var yani bir kacarı :)

Geri