galaxy s3 şarjı hemen bitiyor

• Kullanıcı Tuxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4351 gün önce görüldü
yenikapıda 350 tlye yenisi ala bilirsin abla. gayet başarılı şekilde yapmışlar sorun yaşamadım.

yardımcı ola bilirim _?

ITE IMEI kaçak :) var yani bir kacarı :)

Kaçarı olucak tabii her harükârda ancak IMEI'nın kaçak oluşu bilmeyeni korkutur ben kaç aydır bu işe adadım kendimi çok kolay bi şekilde IMEI değiştirebilirim :)

Sana 2.el satan herifte öyle yapıyor kendisi IMEI giriyor ve bunu kaydettiriyor ha bi telefonu 600 TL'ye alıpta bunu başka bir yerde IMEI değiştiren çakallara yaptırtırsan zaten 750 TL'ye gelir 2.eli :)

HTC dene o halde. Nokia lumia da güzel telefon bak kız kardesim kullanıyor gayet memnun.

Nokia Lumia bizim sınıfta bir arkadaştada var evet gayet memnun ancak işletim sistemi çok karışık WP'a alışmak için telefonu iyi kurcalamak gerekiyor. Android bence şuan daha iyi gerçi yazılımını değiştiririm no problemde Nokia Lumia'da Android yakışmaz :)

Pek karar veremedim alışmak kolaymı peki :) ?

Nokia Lumia bizim sınıfta bir arkadaştada var evet gayet memnun ancak işletim sistemi çok karışık WP'a alışmak için telefonu iyi kurcalamak gerekiyor. Android bence şuan daha iyi gerçi yazılımını değiştiririm no problemde Nokia Lumia'da Android yakışmaz :)

Pek karar veremedim alışmak kolaymı peki :) ?

Benim kız kardesim gibi teknoloji özürlü biri bile kullanabiliyorsa sen düşün:)
Ben de inceledim güzel telefon.
Bedava wifi bulunca otur film izle o derece diyeyim:D
Biraz büyük geniş ekran. Note 3 ten bile geniş ekranı var.

Neyse iyi ki hiç bir zaman ikinci el kullanmadım :D ankarada dolaşan uyaniklari bildigimden pek güvenmiyorum

Neyse iyi ki hiç bir zaman ikinci el kullanmadım :D ankarada dolaşan uyaniklari bildigimden pek güvenmiyorum

Bende almadım şuana dek sen 600'ye satamazsınki diyince bende satan çakalları söyledim sana sınıftan bir arkadaşa sattıydım ACE2 oda 2.eldi problemsiz kullanıyor satmasam iyiydi diyorum. Ne gerek vardıda gittim istedim bunu Ablamdan :D

Benim kız kardesim gibi teknoloji özürlü biri bile kullanabiliyorsa sen düşün:)
Ben de inceledim güzel telefon.
Bedava wifi bulunca otur film izle o derece diyeyim:D
Biraz büyük geniş ekran. Note 3 ten bile geniş ekranı var.

Onuda listeye aldım Da hangi modeli Nokia Lumia 1320'si vs. vs. var bunun tam model biliyormusun :)

Nokia lumia onermiyorum bir kaç arkadaşım kullanıyor sıkıntılı telefon

Note 3 veya lg nin telefonundan alabilirsin

Arkadaşlar sanıyorum telefona virüs girmiş Gerçi nasıl giriyor anlamadım SD yok içinde müzik atmam öyle.. Google ve Youtube programlarını güncellediydim demek ki giriyormuş :)

Yada gerçekten şarj giriş yerinde bir problem yaşıyorum telefonu şimdi tamamen sıfırlayıp tekrardan deniyeceğim olmazsa garantiye götürücem gelişmeleride buradan yazarım. Şuan yeni telefon almayı düşünmüyorum ancak önerileriniz için çok teşekkür ederim @bburrccu @Maria puder

Dipnot: bunun daha baya bir garantisi varmış be ne 3 ayı :D

Garantisi varsa ilk ona goturseydin ya :D

Bilsem götürmezmiydim abla ya kaç ayı kaldı diyorum bide baya var :D

Şimdi formatlayıp denicem tekrardan ne olacak bakalım diye.. ondan sonra garantiye veririm incelerler telefonu..

Tuxs akşam olsun eve gittiğimde butun sorularin cevabını yazarim sana, aklında soru işareti kalmaz.

Sorunu hallettim arkadaşlar, aynı sorunu yaşayabilecek veyahut yaşayan arkadaşlara yardımcı olması açısından geri dönüş yaparak yaptığım işlemleri ve almanız gereken önemleri ve neyin sebep olduğunu anlatayım.

Öncelikle her ne şekilde olursa olsun kesinlikle Google Play dışında uyg. indirip yüklemeyin bilinmeyen kaynaklar her daim kapalı olsun ki sizin izniniz olmadan herhangi bir program gelen reklam uyg. yüklenmesin buna Google Play veya başka uyg. dahil olmak üzere..

Şuan S3'te genel olarak görülen iki tane şarj problemi oluşmakta bir tanesi donanımsal olarak bataryanın şişmesi yada şarj soketlerinde oluşan problemler diğeride herhangi bir uygulamanın Android Ads 32*.apk adı altında bir uygulama indirip bu uyg.'nın otomatik olarak kurulmasıdır. Bende bu uygulama otomatik olarak kurulmamış bir uyg.'nın güvenlik ayarı gibi gözüküp android cihazıma otomatik kurulmuştur ki bunu yapan programda herhangi bir Google Play uyg. size tavsiyem hiçbir uygulamanın ek dosyalarını indirmemeniz ve gelen reklam bağlantılarınıda kapatmamamız çünkü kapata tıklasanız bile haberiniz olmadan arka Plan'da Down. yapılıyor ve bunu sadece telefon Rootluyken görebiliyorsunuz.

Nasıl önlem alırım ?:

Tavsiyem AVG Antivirüsü indirip Android cihazınıza kurmanızdır bu mereti otomatik temizlemektedir, ancak siz el ile temizlemek isterseniz mutlaka Tüm Dosyalar adı altından Android klasörünüzün içinde herhangi bir yabancı dosya aramanız olacaktır böyle diyorum ki bu meret reklam virüsü aynı dosya şeklinde Android cihazınıza tüm uyg. ve müziklerinize bulaşarak açtığınız andada arka planda devreye girip battery control'e erişim sağlıyor ve kendisi bataryanın ömrünü düşürüyor. Sistem bildirim ayarlarınıza engel oluyor. Dolayısıyla temiz bir Format atmanız bu virüsü etkisiz kılıyor SDCard'ınız varsa onuda taratmanız gerekiyor ki bunu Clean Master çok iyi yapıyor..

Bilinmedik Ram Temizleme yazılımlarına güvenmeyin.. !

Clean Master haricindeki hiçbir Ram Temizleme yazılımına güvenmeyin virüs aktarmaktan başka bir işe yaramıyor.

DNS değiştirici , VPN vb. programlar kullanmayın..

Sizi DNS değiştirmiş gibi göstererek farklı adrese yönlendiriyor ve kişi Anroid cihanıza bağlantı kurup tüm kişisel bilgilerinizi görebiliyor..

Benden bu kadar umarım tüm arkadaşlarımıza yardımcı olur banada bu yolda yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim, haksızlık etmişim telefona :cici:

@Maria puder @bburrccu @Jose Chilavert @ziya makaracı @Mastor

Geri