Arkadaşlar telefonun bugün %3 şarjı kalmıştı beni şarja tak diye ötüp duruyordu kafa şişirdiği ve birazda istirahate çekileceğim için telefonu kapattım. Şimdi açtım ve şarja takmak istedim. telefonu şarja takmamla kalmadı anında %42 oldu sanırım Ultra şarj tekniğini buldum arkadaşlar 
Bu tip konularla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi telefon 2.el yalnız Ablamdan kalma tabi bana
Daha önce şarj sıkıntısı vardı telefonun SD Card'ında virüs var dediler ve şarj aletini, telefonun şarj giriş yeri soket deniyor sanırım anlamam yani telefonlardan. orayıda değiştirdiler şimdi niye böyle bir şey yaptı anlamadım bende apar topar şarjdan çıkarttım şimdi patlarsa diye korkmadım değil. Olan mala olsun sorun değilde bana ve diğer cihazlara zarar verebilir. Bazı arkadaşlar garantiye götür diyeceklerdir ancak sanırım 3 ay garantisi var daha diye biliyorum Kutusu felan Ablamda kaldıda nereye koymuşlardır onuda bilmiyorum ben telefonda oyun oynayan insan değilim uyg. indiren bi insanda değilim Samsung bana çok geliyor maalesef 
Ben bu telefonu temizleyip en az 600-650 TL'ye rahat satarım ki şuan bu fiyata 2.Elleri öyle satılıyor bunun yerine İphone almayı düşünüyorum 4 yada 4s sizinde ayrıyeten 600-650 TL bir öneriniz varsa bekliyorum arkadaşlar teşekkürler
Bu tip konularla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi telefon 2.el yalnız Ablamdan kalma tabi bana
Ben bu telefonu temizleyip en az 600-650 TL'ye rahat satarım ki şuan bu fiyata 2.Elleri öyle satılıyor bunun yerine İphone almayı düşünüyorum 4 yada 4s sizinde ayrıyeten 600-650 TL bir öneriniz varsa bekliyorum arkadaşlar teşekkürler