galaxy s3 şarjı hemen bitiyor

• Kullanıcı Tuxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4351 gün önce görüldü
Arkadaşlar telefonun bugün %3 şarjı kalmıştı beni şarja tak diye ötüp duruyordu kafa şişirdiği ve birazda istirahate çekileceğim için telefonu kapattım. Şimdi açtım ve şarja takmak istedim. telefonu şarja takmamla kalmadı anında %42 oldu sanırım Ultra şarj tekniğini buldum arkadaşlar :D

Bu tip konularla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi telefon 2.el yalnız Ablamdan kalma tabi bana :) Daha önce şarj sıkıntısı vardı telefonun SD Card'ında virüs var dediler ve şarj aletini, telefonun şarj giriş yeri soket deniyor sanırım anlamam yani telefonlardan. orayıda değiştirdiler şimdi niye böyle bir şey yaptı anlamadım bende apar topar şarjdan çıkarttım şimdi patlarsa diye korkmadım değil. Olan mala olsun sorun değilde bana ve diğer cihazlara zarar verebilir. Bazı arkadaşlar garantiye götür diyeceklerdir ancak sanırım 3 ay garantisi var daha diye biliyorum Kutusu felan Ablamda kaldıda nereye koymuşlardır onuda bilmiyorum ben telefonda oyun oynayan insan değilim uyg. indiren bi insanda değilim Samsung bana çok geliyor maalesef :(

Ben bu telefonu temizleyip en az 600-650 TL'ye rahat satarım ki şuan bu fiyata 2.Elleri öyle satılıyor bunun yerine İphone almayı düşünüyorum 4 yada 4s sizinde ayrıyeten 600-650 TL bir öneriniz varsa bekliyorum arkadaşlar teşekkürler :)

telefonu tamamen kapanana kadar kullan.kapalı şekilde dolana kadar şarj et

bataryayı değiştirdin mi?

Hocam bataryayı değiştirmedim Orijinal bataryası tak çıkarda yapmıyorum, bu arada zaten kapalıyken şarj ederim hep şarj esnasındayken oyun felan oynamam ki uyg. indiren bi insan değilim bu sorun sadece bugün oldu diğer yandan bununla birlikte mesajlarda artık bildirim sesi gelmiyor arama yaptığımda çaldığını duyamıyorum ve aynı şekilde bana gelen aramalardada ses olmuyor telefon sanırım Allaha ömür :)

batarya gidici büyük ihtimal yeni bir batarya al, diğer sorunlar içinde virüs programlarıyla bir tarat bakalım.

batarya gidici büyük ihtimal yeni bir batarya al, diğer sorunlar içinde virüs programlarıyla bir tarat bakalım.

Virüs programlarıyla tarattım güncel bir şekilde Bitdefender ve F-Secure Mobil ile herhangi bir problem yok Google Playstore'dan sadece Youtube gibi uyg. indiriyorum telefon 3-4 kez garantiye gitti format atıldı herşeyi temizlendi dedi. Kasma donma gibi problemler yaşadım 3-4 kez şimdi batarya sonrada ses sorunları çıktı şu sıralar Samsung'un ürünlerinden memnun değilim çok çoğaldı böyle hatalar özellikle 4.2'de hiç hata yaşamazken 4.3 çok hatalı bir sürüm.

Birde hocam tavsiye bir telefon önerebilirmisin acaba artık Samsung kullanmayı gerçekten istemiyorum birçok modelinde sorun yaşadım desteği ilgisiz ürünleri sağlam ancak bizim Türkiye'de iş yok belkide bizim teknik ekip bozdu bu telefonu adam daha dahili hafıza ne onu bilmiyor.

batarya uzatmaları oynuyor cebinde taşıma patlarsa alır götürür senden :D

Tuxs telefonlardan anlamıyorum hocam, bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var yardım ederler sana.

3g,bt,wifi,gps kapa.telefon 3210 olsun

@climax 3210'a kurban olmak gerek zamanın en iyi telefonuydu vallaha halen atsam kırılmaz :)

Oldu sağolun arkadaş Bakalım yarın bi arkadaştan bataryasını alıp deniyeceğim o şekildede hallolmazsa telefonu elden çıkarırım artık Akıllı diye aldık akılsın çıktı :)

Plesk sanada teşekkürler kardeşim yardımcı oldun o kadar :)

Benim de aynı sorun vardı batarya şişmiş 3 aylıktı telefon şarj aletimde sorun olduğu için %5'den %80 yukselirdi düz zemine bataryayı koy çevir dönmüyorsa şişme yoktur olmadı şarj aletini değiştir.General Mobile Discovery 16GB çok hoş bunu alabilirsin iphone sadece marka yapan bir telefon sen bilirsin yine de =)

Benim de aynı sorun vardı batarya şişmiş 3 aylıktı telefon şarj aletimde sorun olduğu için %5'den %80 yukselirdi düz zemine bataryayı koy çevir dönmüyorsa şişme yoktur olmadı şarj aletini değiştir.General Mobile Discovery 16GB çok hoş bunu alabilirsin iphone sadece marka yapan bir telefon sen bilirsin yine de =)

Dediğinizi deniyeceğim bu arada General Mobile'ı bayadır düşünüyorum arkadaş uzun zamandır kullanıyor hiçbir problem olmadı ki o kadar düşmesine rağmen. Benim için öyle çok gereksinimi olmasada mesajlaşabileceğim arada youtube'dan müzik dinleyebileceğim bir şey ideal bu modele bakacağım önerilerin için teşekkürler :)

Dediğinizi deniyeceğim bu arada General Mobile'ı bayadır düşünüyorum arkadaş uzun zamandır kullanıyor hiçbir problem olmadı ki o kadar düşmesine rağmen. Benim için öyle çok gereksinimi olmasada mesajlaşabileceğim arada youtube'dan müzik dinleyebileceğim bir şey ideal bu modele bakacağım önerilerin için teşekkürler :)

Önemli degil yalnız 8GB ve 16 GB cok farkli benim 16 daha cok hosuma gitti simdiden hayirli olsun

Önemli degil yalnız 8GB ve 16 GB cok farkli benim 16 daha cok hosuma gitti simdiden hayirli olsun

Bu arada bataryayı dediğin gibi Kontrol ettim bir sorun yok ama şimdi bataryayı çıkarınca %42 olan şarj %10'a düştü şimdi yeniden açtım tekrar %3 tekrar %42 bende bir problem olur bataryaya diye telefonu kapattım en iyisi cihaza bir şey olmadan elden çıkarmak gibi duruyor bakımını yaptırıp tabi onada bi 100 TL cepten çıkarsakta yapacak birşeyim yok :)

huawei düşünebilirsin

Huawei'ye baktım ancak şuan teknik destek olarak çok yaygın değiller ve ben alırkende en azından yaygın olmasına bakıyorum hiç yoktan iyidir benim arkadaşta vardı o markadan Teknik sorun yaşadı tabi Telpa garantisi varsa sorun yokta kendi garantisinde İstanbula gidiyor oda çok uğraş gerektiriyor, yoksa güzel birşeyi yok :)

Beyler batarya dolmuyor doluyuda boşaltıyor su gibi ayrıca sapıtıyor şimdide %90 gördü şaka gibi ya :)

Bu arada Önerin için çok teşekkür ediyorum tam bi kararlaştırayım teşekkürler tekrardan :)

Huawei'ye baktım ancak şuan teknik destek olarak çok yaygın değiller ve ben alırkende en azından yaygın olmasına bakıyorum hiç yoktan iyidir benim arkadaşta vardı o markadan Teknik sorun yaşadı tabi Telpa garantisi varsa sorun yokta kendi garantisinde İstanbula gidiyor oda çok uğraş gerektiriyor, yoksa güzel birşeyi yok :)

Beyler batarya dolmuyor doluyuda boşaltıyor su gibi ayrıca sapıtıyor şimdide %90 gördü şaka gibi ya :)

Bu arada Önerin için çok teşekkür ediyorum tam bi kararlaştırayım teşekkürler tekrardan :)

Garantisine takılma adamlar çözüm sunuyor. Olmadı daha yeni bi telefon gönderiyorlar. O bataryanın işi bitmiş ayrıca. Bataryayı değiştir bi 7-8 ay daha götürür seni.

Garantisine takılma adamlar çözüm sunuyor. Olmadı daha yeni bi telefon gönderiyorlar. O bataryanın işi bitmiş ayrıca. Bataryayı değiştir bi 7-8 ay daha götürür seni.

Peki teşekkür ediyorum, aynen ya batarya bitik yada telefonda bir şey var çünkü şu sıralar mesaj gelince bildirim sesi gelmiyor aradığım kişide çalıyor gözükmüyor yada biri beni aradı diyelim telefon ses vermiyor ancak bildirim açık halbuki onuda anlamadım elden çıkartmayı düşünüyor gibiyim olmadı Ablama verir dediğiniz markaya göre oranla kıyaslarım çok markasız şey kullandım hala sapa sağlam önemli olan destek ve mala güvenilirlik Samsung'ta çok aham şaham değil marka satıyor. kaç tane telefon görüyorum garantiye giden.

Tuxs git o paraya htc desire 300 al. Saglam telefondur yillarca kullanirsin. Ayrica servise gotrudugunde senden garanti kagidini istemezler kayitta zaten goruyorlar.

@Tuxs git o paraya htc desire 300 al. Saglam telefondur yillarca kullanirsin. Ayrica servise gotrudugunde senden garanti kagidini istemezler kayitta zaten goruyorlar.

Valla bundan önceki cihazım Samsung Galaxy S7560'dı Mesut abi çok kötü bir telefondu o telefonu kaç kez garantiye götürdüğümde kadın benden garanti kağıdını istedi (Samsung'ta istemez demişlerdi) birde üstüne son dakika golü yaşadım internetimiz gitti dolanın geri gelin dedi geri bi geldik arkadaşla tıka basa dolmuş bi yarım saat ona bekledik hiçbirşey olmadı. Samsung'un 1000 TL'den aşağı hiçbir modelini önermiyorum ancak görün ki temiz kullanılmış bir Samsung'ta bile böyle problemler çıkıyor. HTC düşünüyorum abi bakacaktım zaten teşekkür ediyorum önerin için

Bu arada abi birde #18'i yanıtıma bakarmısın telden mesaj bildirim sesleri dahi gelmiyor ara sıra resetleniyor donuyor bataryadan koku geliyormu diye baktım gavur gibi nasıl ısındıysa ısınmış ben hiç böyle şarjda oyun oynamıyorum ama anlamadım. zaten telde oyunda oynamam.

@Jose Chilavert

Geri