Galatasaraylı olmak ya da olmamak

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Galatasaraylı olmak güzel bir şey, arkadaş ortamın da herkes işte yok kadroyu kötü cıkardı şu öyle oldu bu böyle oldu hakemler hakkımızı yedi, yok bize şunu yaptılar bunu yaptılar gibi konusur dururlar. Bakıyorum da biz Galatasaraylıların hiç öyle dertleri olmadı, çıkıyoruz yeniyorsak yeniyoruz, yenilirsek bir dahaki sefer yeniyoruz :) sorun kalmıyor Çok şükür galatasaraylıyım gerçi ne olacaktı ki başka takım felan da yok zaten :))

@Swat,
Şampiyonlar Ligi sonrasında tekrar konuşalım tüm bunları.:)

Galatasaray'li olmamanin sukur sebebi sayilmasi biraz garip. : )

Bu takim sayesin de Avrupa da ulkemizin adi duyuldu.Bu basarilari es gecmeyelim.Ayrica yeni nesil Galatasaray'a cok ilgi gosteriyor.

Galatasaray'li olmamanin sukur sebebi sayilmasi biraz garip. : )

Bu takim sayesin de Avrupa da ulkemizin adi duyuldu.Bu basarilari es gecmeyelim.Ayrica yeni nesil Galatasaray'a cok ilgi gosteriyor.
Altı yaşından itibaren Fenerbahçeliyim ve bir dönem Galatasaray'ı kimse kale almazdı. BJK dikkate alınırdı.

Hepsini İzmir’den denize dökesim var. Milyonda bir iyi huylusu vardır elbet…

Annemden küçükken cimbombom demediğim için dayak yediğim doğrudur ama iyi ki ve iyi ki Beşiktaş'lı olmuşum:=)
Annemmmm sana sesleniyorum bir eve bir Aslan yeter bebeğim ...(annem burada olabilir kim bilir çok üye olmak istiyordu :D )
1695019266789.jpeg
Anlık annemin bana küçükken uyguladığı tarife :D (bebek sanki benim bebekliğime çok benziyor ldkfldkflkd)

Benim olduğum :
89794ff70889c856ad3d511aee259782.jpg

Allah'ım başka takımla yapamazdım ben :*

Altı yaşından itibaren Fenerbahçeliyim ve bir dönem Galatasaray'ı kimse kale almazdı. BJK dikkate alınırdı.
Ben dogustan Galatasarayliyim.Vallahi ben kendimi bildim bileli Fb'yi kimse dikkate almiyor.Sizin bahsettiginiz fi tarihi olsa gerek. : ))

Bizim sulale oldugu gibi Galatasaray'li.Sadece 12 yasin da bir yegenim Fenerbahceli.Onu da,Fb'nin lojistigin de calisan bir arkadasim,cocugu forma,atki,bere derken kanina girdi zehirledi.Simdi ne yapsak geri donmuyor.

Ben dogustan Galatasarayliyim.Vallahi ben kendimi bildim bileli Fb'yi kimse dikkate almiyor.Sizin bahsettiginiz fi tarihi olsa gerek. : ))

Bizim sulale oldugu gibi Galatasaray'li.Sadece 12 yasin da bir yegenim Fenerbahceli.Onu da,Fb'nin lojistigin de calisan bir arkadasim,coguna forma,atki,bere derken kanina girdi zehirledi.Simdi ne yapsak geri donmuyor.
Dikkate alınmadığı için zaten her bir şeyini takip ediyorsunuz. :ddd

Bizim sulale oldugu gibi Galatasaray'li.Sadece 12 yasin da bir yegenim Fenerbahceli.Onu da,Fb'nin lojistigin de calisan bir arkadasim,cocugu forma,atki,bere derken kanina girdi zehirledi.Simdi ne yapsak geri donmuyor.
Kim hangi takımı benimsiyorsa onunla mutlu olsun.:) Gönül bağı kurmadan olmaz.

baska foto bulamadin mi

sabah 8de yazdigi yaziya bak ya

şahsım adına

en büyük eğlencesi hüsranbahçedir
loserlığı uzaktan kahkahalarla izlemektir

Geri