-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim için fark etmez Lefty hanım, biz Ruhen bağlıyız yenilgiler yada kazanımlar sevgimizden azaltmaz..
Altı yaşından itibaren Fenerbahçeliyim ve bir dönem Galatasaray'ı kimse kale almazdı. BJK dikkate alınırdı.Galatasaray'li olmamanin sukur sebebi sayilmasi biraz garip. : )
Bu takim sayesin de Avrupa da ulkemizin adi duyuldu.Bu basarilari es gecmeyelim.Ayrica yeni nesil Galatasaray'a cok ilgi gosteriyor.

Ben dogustan Galatasarayliyim.Vallahi ben kendimi bildim bileli Fb'yi kimse dikkate almiyor.Sizin bahsettiginiz fi tarihi olsa gerek. : ))Altı yaşından itibaren Fenerbahçeliyim ve bir dönem Galatasaray'ı kimse kale almazdı. BJK dikkate alınırdı.
Dikkate alınmadığı için zaten her bir şeyini takip ediyorsunuz. :dddBen dogustan Galatasarayliyim.Vallahi ben kendimi bildim bileli Fb'yi kimse dikkate almiyor.Sizin bahsettiginiz fi tarihi olsa gerek. : ))
Bizim sulale oldugu gibi Galatasaray'li.Sadece 12 yasin da bir yegenim Fenerbahceli.Onu da,Fb'nin lojistigin de calisan bir arkadasim,coguna forma,atki,bere derken kanina girdi zehirledi.Simdi ne yapsak geri donmuyor.
Kim hangi takımı benimsiyorsa onunla mutlu olsun.Ben dogustan Galatasarayliyim.Vallahi ben kendimi bildim bileli Fb'yi kimse dikkate almiyor.Sizin bahsettiginiz fi tarihi olsa gerek. : ))
Bizim sulale oldugu gibi Galatasaray'li.Sadece 12 yasin da bir yegenim Fenerbahceli.Onu da,Fb'nin lojistigin de calisan bir arkadasim,cocugu forma,atki,bere derken kanina girdi zehirledi.Simdi ne yapsak geri donmuyor.
yooo lefty'mm benim açmam için bırakmıştır ama onun açmasını istiyorum :=)Makus talihiniz ile basbasa birakmislar sizi. : )
Onu senin açman için bıraktım çünkü o yoğun duyguyu yansıtamayabilirim.@Lefty hanım bizim holigansssss time nerede yaa aç hadi hadi:=)