Galatasaraylı olmak ya da olmamak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Fenerli misin? Allah başka dert vermesin…

adınıza atasözleri ve deyimler yazıldı kuşspor .ddd

Fenerli misin? Allah başka dert vermesin…

adınıza atasözleri ve deyimler yazıldı kuşspor .ddd
Galatasaraylı kıskançlığı diyoruz bu duruma.:) Ezelden beri bizi kıskananların uydurduğu dedikodular maalesef...

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak her alanda başarılı olunca, futbol konusunda ayağımızı kaydırmaya çalışıyorlar.

Galatasaraylı kıskançlığı diyoruz bu duruma.:) Ezelden beri bizi kıskananların uydurduğu dedikodular maalesef...

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak her alanda başarılı olunca, futbol konusunda ayağımızı kaydırmaya çalışıyorlar.
Leftycim sanki gidip 16yaş altı kürek takımı yarışlarını izliyorsun formanı giyip .d

futbol, basketbol konuşucaz tabi daha çok da futbol.

neyi kıskanalım allasen, afrikadan 2 torba una devşirdiğiniz elvan abelygessenin 1500m derecesini mi .ddd

Leftycim sanki gidip 16yaş altı kürek takımı yarışlarını izliyorsun formanı giyip .d

futbol, basketbol konuşucaz tabi daha çok da futbol.

neyi kıskanalım allasen, afrikadan 2 torba una devşirdiğiniz elvan abelygessenin 1500m derecesini mi .ddd
:) Madem öyle biz de cevabımızı öncelikli olarak futbolda veririz.

Galatasaray da istiyoruz ki bizim gibi başka alanlarda da boy göstersin ancak zor olduğunun farkındayım. Neyse futbolu da elinizden alınca geriye ne kalacak bakalım? Yaşayıp görelim. :)

:) Madem öyle biz de cevabımızı öncelikli olarak futbolda veririz.

Galatasaray da istiyoruz ki bizim gibi başka alanlarda da boy göstersin ancak zor olduğunun farkındayım. Neyse futbolu da elinizden alınca geriye ne kalacak bakalım? Yaşayıp görelim. :)
Leftycim futbolu elimizden almanız namümkün, yani uzuuuuuun yıllar boyunca siz çok iyi olacaksınız, biz çok kötü olucaz da anca… .d

feneri bu sene yine sürklase edeceğiz
bunca hüsran size az geldi haklısınız biraz daha yaşamanız lazım

Galatasaray buyuk marka Galatasarayli degilsen sagda solda Galatasaraya sallayabilirsin orada burada gordugun yalan yanlis paylasimlari tekrar paylasabilirsin sonra paylasilan seyin yalan oldugu ortaya cikinca bunu ben demedim orada paylasmislar gordum paylastim diyebilirsin cesit cesit yipratma politikalari turlu turlu oyunlar falan filan bi suru sey boylece buyuk prim kasarsin

Galatasarayliysan isin zor bu guruhun sacmaliklariyla ugrasirsin delinin biri kuyuya tas attiginda hepsi birden takip ettigi icin mecbur kaliyosun

Mactan once 2 ayi kalmis,kanser hastasi muamelesi yapiyordunuz ama. : )

@ZeyNa hanim sevindik GS taraftari olmaniza.
Açıkçası Galatasaray'ın oyun tarzını çok kaliteli bulmuyorum ve lig maçlarında halen rekabet kaçınılmaz olacaktır.
Icardı sayesinde yine direkten döndünüz fakat çok kötü oynadığınızı söylemek de haksızlık olur. :)

Geri