Galatasaraylı insanların ukala ve gıcık olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
“bizde başardık” kısmı şampiyonluk ise 10 yıl oldu. ucl desen tl dolardan daha değerliydi o zamanlar. avrupa’da tek başarı uel yarı final, ucl çeyrek final. muhtemelen 20 yaşındaki çocuk bile hatırlamaz.
ağabeye selam gerçeklerle darlamaya devam.

Fenerbahçe gibi güçlü bir rakiple başa çıkmak kolay değildir.
Futbolu hakkı ile oynayan kaç tane takım var ki? Fenerbahçe gibi olamayacağını bildikleri bir takıma gönül vermişler, ne yapsınlar?
İnsan psikolojisi de böyledir. Kendinden üstün gördüğüne ukalalık yapmaya çalışır ancak bu tavrın özünde kıskançlık yatar.:)

Fenerbehçeli olarak gururla takımımızın arkasındayız. Anlı şanlı Galatasaraylılar da tek bir beraberliğimizde sevinçten havalara zıplamaya devam etsinler!!!

Geçmişten gelen üzüntüleri var, hoş görmek gerekiyor.:)

640xauto.jpg

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Rakip güçlü olunca bazı insanlar kontrolü kaybeder. Galatasaraylı taraftarın da durumu böyle ne yazık ki...

• Kahkaha
çöküş bağıra bağıra gelince kendi takımı haricindekileri kötüleme
hadi canım hadi başka kapıda ağla : D

ahahhahahahahha çığlık attım bu neee hsjssjjdjss bu erkolar bazen komik olabiliyorlar:d:dd

• Kahkaha
çok kırıcı bir konu ama kırılmadım çünkü ukalalar ve gıcıklar, onların izinden gitmeye çalışan ve başarılarını yaşamak için her yolu deneyerek kanat çırpan küçük kuşların laflarıyla kırılmazlar… belki de kırıldım ve laf sokuyorum, çok emin değilim… hayat hep böyledir zaten, sen dağlara tepelere meydan okursun, gelir karşılıklı açılan pencerelerden yediğin minicik yelden tutulursun. ukala ve gıcık olamayacak kadar duygusalım sanırım. of of… :emoji_sweat:
(içini dök konusu sandım)

Her galatasaraylı @aegishjalmur gibi değerlendirmenin doğru olmadığı kanaatindeyim.

@Plesk gibi mütevazi ve olgun beyefendiler de var.
@aegishjalmur Fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağından emin olduğu dönemlerde "Siz şampiyon olun, seviniriz." diyordu. Baktı ki çok iyi transferler yapıyoruz, bol gollü maçlar, liderlik v.s derken bir anda söylemler tamamen değişti.

Geri