Galatasaraylı insanların ukala ve gıcık olması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
vallahi kusura bakmayın da bende fenerbahçeliler için aynısını düşünüyorum, hatta 3 5 tık daha fazlası hangi fenerbahçeliyi tanıdıysam sürekli bir ağlama sızlama siz söylesiniz siz böylesiniz yav kardeş diyorum biz biliyoruz büyüklüğümüzü bizi bize anlatmayın :D

Türkiye için en başarılı tabiiki Galatasaray ama dünya genelinde böyle konuşamayız.
@Serçe abine selam ve saygılarımı ilet lütfen.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Gel abin ve bana muhalefet etme. Sarı kırmızı insana can veriyor sen de aramıza katıl.
Ben çok derin futbol bilgisine sahip değilim ama kendimi bildim bileli Fenerliyim bu teklifi nasıl yaptın onu düşünüyorum şuan ayrıca başlığa senide ekliyorum ukala ve gıcık !
İba öyle mi hiç baksana ne kadar mütevazi Sjsjsjs

Ben çok derin futbol bilgisine sahip değilim ama kendimi bildim bileli Fenerliyim bu teklifi nasıl yaptın onu düşünüyorum şuan ayrıca başlığa senide ekliyorum ukala ve gıcık !
İban öyle mi hiç baksana ne kadar mütevazi Sjsjsjs
Ekle skfjdjkgh

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Rüya mı? Biz sizin hiç bitmeyecek kabusunuz artık ve o kabustan hiç uyanamayacaksınız.
İki puan farkı çok önemli değil, rakamlara fazla anlam yüklememek gerekiyor.:)
Arada fark yokken yok lideriz yok şöyleyiz yok böyleyiz diyordun ama hahahaha sizi kupalarımızla, yıldızlarımızla döveriz…

hala loser taraftarların isyanlarımı duyuluyor ne ? canınızı çok yakmaya devam edeceğiz her zaman ki gibi : D

Keşke sadece ukala ve gıcık olsalar… Egolular…

Muhteşem tarihi, kimsenin yanına yaklaşamadığı sayısız başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası, türk sporunda ilk ve teklerin takımı, türk olmayan takımları en çok yenen türk takımı, uefa ve süper kupa sahibi, 1905’den beri sporun beşiği anlı şanlı GALATASARAY!

noldu sabah sabah yine rüyanıza mı girdik, pardon kabusunuz oluyoruz daha çok… ötede ötün cici kuşlar. yositom hariç o kartal, yüksekten uçuyor <3

noldu sabah sabah yine rüyanıza mı girdik, pardon kabusunuz oluyoruz daha çok… ötede ötün cici kuşlar. yositom hariç o kartal, yüksekten uçuyor <3
:kalp:
Kıyaslanamaz bile bknz:D
By-GI30IYAMFRdn.jpg:large

e74d655c464e7ef87bc754ae3ccecdb4.jpg

Geri