Galatasaray'ın yeni formalarında Osimhen sürprizi!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
mou aklını akıl sağlığını yitirmiş artık tamamen tazminatımı alıp gideyim antrenörüdür. bu sezon fenerbahçenin oynadığı bütün maçlara bak neredeyse her maç farklı onbirler takımın bir iskeleti bile yoktu bütün herkesi küstürdü. nerede 2 sene önceki irfan dzeko tadiç Szymanski

ismail kartalın ahı tuttu bu sene bu takıma.
Kartal ile olmazdı çünkü yabancı oyuncular ile uyum kuramadı. Avrupa'da başarı istiyorsak Mourinho en uygun isim ve bu sezon daha güçlü bir Fenerbahçe ile karşılaşacağız.

Mourinho ağırlığı olan bir teknik direktör ve haklı olarak da sözünden çıkılmasını istemiyor ancak bazı oyuncularımızda şımarıklık vardı, ters düştüler.

Dzeko gitmese iyiydi ancak Tadic zaten gitmek istediğini söylüyordu. Dzeko bir sezon daha kalabilirdi, neyse olan oldu artık, önümüze bakacağız.

Benim bahsettiğim bizim kaliteli bir kadromuz olsa , savaşan bir kadromuz olsaydı bu kadar fark atamazdınız ... Başarılarınız tartışılır , sana göre bak fener ite ite getirilmiş , fenere göre siz ...
Bu ligin heyecanlı olmasını istiyorsak kaliteli takımlar kurulup mücadele edilmesi lazım o zaman başarı derim ben:D
işte bu olayın bana göresi sana göresi yok
morinyo 30 maçın 20sinde ceza alması lazımdı
adamı hiç yaptığı hareketlerden konuşmalardan sevk etmediler
burun sıkma hareketini Galatasaray teknik direktörü yapsa 2 sezon lisansına el koyulurdu
Galatasaray teknik direktörü maymun gibi zıplıyolar dese başına neler gelirdi hepimiz çok iyi biliyoruz

neyse geride kalan sezon hakkında konuşmak istemiyorum
her konuda haklıyız yani sadece bu böyle bilinsin

allahım yaa ne kadar mutluyum fenerli olup 40 yaşında kalp krizi geçirmekte vardı:d

Sağlığımız yerinde sen hiç merak etme hatta daha da güçlendik diyebiliriz.:) Bir rüzgara bakar sizin yıkılmanız, rüzgar da bizden gelecek, yeni sezona az kaldı.:)

Kartal ile olmazdı çünkü yabancı oyuncular ile uyum kuramadı. Avrupa'da başarı istiyorsak Mourinho en uygun isim ve bu sezon daha güçlü bir Fenerbahçe ile karşılaşacağız.

Mourinho ağırlığı olan bir teknik direktör ve haklı olarak da sözünden çıkılmasını istemiyor ancak bazı oyuncularımızda şımarıklık vardı, ters düştüler.

Dzeko gitmese iyiydi ancak Tadic zaten gitmek istediğini söylüyordu. Dzeko bir sezon daha kalabilirdi, neyse olan oldu artık, önümüze bakacağız.

kartal ile olurdu ben buna inanıyorum bu sene de çok güclü bir fenerbahçe görebileceğimizi düşünmüyorum önünüzde bir seçim var şuan klüpte hala bir kaos hakim gidenler gitti yeni gelen kim var adam gibi bir isim yok
mou ağırlığı olabilir ama bir sistemi yoktu sıfırdı her takımı küçük gördü küçük beyniyle alay etmeye çalıştı ama cezasını fazlası ile çekti alay konusu oldu

Sağlığımız yerinde sen hiç merak etme hatta daha da güçlendik diyebiliriz.:) Bir rüzgara bakar sizin yıkılmanız, rüzgar da bizden gelecek, yeni sezona az kaldı.:)

ya lütfen benimle iddaaya girer misin yeni sezon için :d

:):):) İddiaya girip kazandığım da oldu ancak bu sezon kimse ile iddiaya girmem çünkü iddia bende stres yaratıyor.:)

ya kazanırsan birde öyle düşün sürekli hatırlatmayacağım söz haftada 1 kere :d
hem koca bir sezon yani birşey olmaz bi formasına iddaaya girelim galatasarıma ekstra bir katkım olsun :d

ya kazanırsan birde öyle düşün sürekli hatırlatmayacağım söz haftada 1 kere :d
hem koca bir sezon yani birşey olmaz bi formasına iddaaya girelim galatasarıma ekstra bir katkım olsun :d
İşte sorun tam da o, olur da kaybedersem Galatasaray formasına 1 TL bile vermek istemem, Allah korusun, düşüncesi bile yoruyor.:)

NE KARARMIŞ HER HAFTA SONRA Kİ HAFTAYA KALIYOR.
DEFOL GİT GİDECEKSEN KAL KALACAKSAN NOKTA.
Osimhen'in sözleşmesi Napoli ile 16 temmuza kadar. 16 Temmuza kadar herhangi bir takım ile sözleşme imzalamadığı takdirde Napoli ile sözleşmesi otomatik uzatılıyor. Galatasaray'da o yüzden bekletiyor ki Napoliyi köşeye sıkıştırsınlar. İşte bu sebepten her gün bu hafta önümüzdeki hafta polemiği yaşanıyor :)

Osimhen'in sözleşmesi Napoli ile 16 temmuza kadar. 16 Temmuza kadar herhangi bir takım ile sözleşme imzalamadığı takdirde Napoli ile sözleşmesi otomatik uzatılıyor. Galatasaray'da o yüzden bekletiyor ki Napoliyi köşeye sıkıştırsınlar. İşte bu sebepten her gün bu hafta önümüzdeki hafta polemiği yaşanıyor :)
vallahi bıktım bu haberlerden abuobakar haberi var hala yaaa ısıtıp ısıtıp sunuyorlar. Aboubakar süper lige geri dönüyorrrrrrr. Talisca haberinden kurtulduk en azından:D

Koskoca Galatasaray bile manifest ile transfer yapıyor ya… Olmuş gibi hayal edip kağıda yazmamış direkt formasını bastırmışlar. Alacakmış gibi galeri, daire gezmek gibi… Evrene Osiiii Osiii diye enerji yolluyoruz.

Geri