Galatasaray'ın yeni formalarında Osimhen sürprizi!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1751007402764.png

Sarı kırmızılı kulübün bu hamlesi bonservisi konusunda Napoli ile prensipte anlaşma sağlanan Victor Osimhen’le yapılan görüşmelerin olumlu yönde devam ettiği şeklinde yorumlandı. Avrupa’dan ve Suudi Arabistan’dan talipleri olan Nijeryalı yıldızın transferle ilgili kararını gelecek hafta açıklaması bekleniyor.​

PUMA’nın Galatasaray için özel tasarladığı 2025-26 sezonu iç saha ve deplasman formaları, tarihi 5 yıldız başarısını kutlayan özel bir tanıtım filmiyle taraftarın beğenisine sunuldu.
Sarı kırmızılı kulübün son üç sezonda üst üste kazandığı şampiyonluklar, beşinci yıldız başarısı ve UEFA Kupası zaferinin 25. yılı kampanyanın ilhamını oluşturdu. Kampanya filminde; Mauro İcardi, Kaan Ayhan, Günay Güvenç, Davinson Sanchez, Mario Lemina ve kadın futbol takımından Berna Yeniçeri yer aldı.
'İLKLERİN VE ENLERİN TAKIMI' İFADESİ
Ayrıca Galatasaray’ın yeni transferi Leroy Sane, video içinde piksel art tekniğiyle sürpriz bir şekilde yer buldu. Kulübün 120 yıllık kültürünün sembollerinden biri olan klasik parçalı tasarım, bu sezon taraftarla yeniden buluştu. İç saha forması’nın ense kısmında yer alan ‘İlklerin ve Enlerin Takımı’ yazısı, kulübün köklü tarihine gönderme yapıyor. Deplasman forması, Galatasaray’ın 17 Mayıs 2000’de kazandığı UEFA Kupası zaferinin 25. yılına özel olarak hazırlandı. Alternatif forma ise daha sonra tanıtılacak.
Kaynak

Önümüzdeki sezon güçlü bir Galatasaray bekliyoruz çünkü Avrupa maçlarında son iki sezondur kötü bir grafik sergilediler. Osimhen kalırsa şansları daha fazla olacaktır. Lig maçlarındaki rekabet ise ayrı bir konu ve güçlü rakipler olmalı ki takımlar daha iyi bir noktaya gelebilsin.

bizden başka herkes gergin fmslcmslxmslxls
ahahahaha
la adam bizi bekletiyo siz niye sinirleniyosunuz

Önümüzdeki sezon güçlü bir Galatasaray bekliyoruz çünkü Avrupa maçlarında son iki sezondur kötü bir grafik sergilediler. Osimhen kalırsa şansları daha fazla olacaktır. Lig maçlarındaki rekabet ise ayrı bir konu ve güçlü rakipler olmalı ki takımlar daha iyi bir noktaya gelebilsin.

osimhen kalırsa ki inşallah kalır ofansif hattımız bence muazzam derecede güclü olacak ben bu sezon gol rekoru bile beklerim
osimhen icardi sane barış yunus sara nassıl yeneceksin ki bu takımı

bilemeyiz ibrahim:D
osimen'in kalması beni çok bağlamıyor beni bağlayan bize alınacak forvet.

bir osimhen ayarında olmayacağı kesin
bilinen gerçekler diye birşey var yahu :d

bir osimhen ayarında olmayacağı kesin
bilinen gerçekler diye birşey var yahu :d
Vallahi geçen sezon sizi tek bıraktılar neredeyse ligte bu havalar bundan biz yoktuk , fener desen böyle kalınca panik atağı tutuyor :D:D yani çok böyle baştan konuşmamak lazım:D

osimhen kalırsa ki inşallah kalır ofansif hattımız bence muazzam derecede güclü olacak ben bu sezon gol rekoru bile beklerim
osimhen icardi sane barış yunus sara nassıl yeneceksin ki bu takımı

Yeneriz, bizim de oyuncu kadromuz güçlü olacak ancak önceki seneler nedense takım oyunu kurmakta biraz zorlandık. Mourinho bana güven veriyor, hiç şüphem yok.:)

Vallahi geçen sezon sizi tek bıraktılar neredeyse ligte bu havalar bundan biz yoktuk , fener desen böyle kalınca panik atağı tutuyor :D:D yani çok böyle baştan konuşmamak lazım:D

puan cetvelini ilk iki sırası hariç diğerlerine bakmadım ama sanırım size son iki sezondur +30 puan fark atıyoruz o kadar aşşağılarda kalıyorsunuz ki sesiniz bize ulaşmıyo biraz bağırrrrr duyamıyorum seniiiiiiiii sjsjsjsj :d

Vallahi geçen sezon sizi tek bıraktılar
yanlış
her türlü hırsızlığa uğursuzluğa rağmen şampiyon olduk
üç yıldır kırmadığımız iki tane rekor kaldı

sizin paranız yok
olanı da garip acayip oyunculara verdiniz onlar da oynamadı
fenerbahçeyi de ite kaka son düzlüğe getireceklerdi onlar da beceremediler
fenerbahçeyi bu kadar kollamasalar onlar da sizin yanınızda olurlardı

lütfen Galatasarayımızın başarılarını böyle basit cümlelerle küçümsemeye çalışmayın

Yeneriz, bizim de oyuncu kadromuz güçlü olacak ancak önceki seneler nedense takım oyunu kurmakta biraz zorlandık. Mourinho bana güven veriyor, hiç şüphem yok.:)

mou aklını akıl sağlığını yitirmiş artık tamamen tazminatımı alıp gideyim antrenörüdür. bu sezon fenerbahçenin oynadığı bütün maçlara bak neredeyse her maç farklı onbirler takımın bir iskeleti bile yoktu bütün herkesi küstürdü. nerede 2 sene önceki irfan dzeko tadiç Szymanski

ismail kartalın ahı tuttu bu sene bu takıma.

puan cetvelini ilk iki sırası hariç diğerlerine bakmadım ama sanırım size son iki sezondur +30 puan fark atıyoruz o kadar aşşağılarda kalıyorsunuz ki sesiniz bize ulaşmıyo biraz bağırrrrr duyamıyorum seniiiiiiiii sjsjsjsj :d
Hayal kurmaya gerek yoktu yani bazen olmaz. Geçen sezondan iki istediğim vardı gerçekleşti...
Bizsiz lig eğlencesizdi kabul edin dşflödşflşdlf :D

yanlış
her türlü hırsızlığa uğursuzluğa rağmen şampiyon olduk
üç yıldır kırmadığımız iki tane rekor kaldı

sizin paranız yok
olanı da garip acayip oyunculara verdiniz onlar da oynamadı
fenerbahçeyi de ite kaka son düzlüğe getireceklerdi onlar da beceremediler
fenerbahçeyi bu kadar kollamasalar onlar da sizin yanınızda olurlardı

lütfen Galatasarayımızın başarılarını böyle basit cümlelerle küçümsemeye çalışmayın
Benim bahsettiğim bizim kaliteli bir kadromuz olsa , savaşan bir kadromuz olsaydı bu kadar fark atamazdınız ... Başarılarınız tartışılır , sana göre bak fener ite ite getirilmiş , fenere göre siz ...
Bu ligin heyecanlı olmasını istiyorsak kaliteli takımlar kurulup mücadele edilmesi lazım o zaman başarı derim ben:D

Hayal kurmaya gerek yoktu yani bazen olmaz. Geçen sezondan iki istediğim vardı gerçekleşti...

ne kadar çok çekişme olursa o kadar eğlenceli seyir zevki güzel olur inşallah bu sene bu farklar olmaz seyir zevki güzel bir sezon olur.
ama bizim transferleri gördükçe bu inancım da köreliyor yine domine edilmiş bir lig izleyeceğiz algım var eğer ki osimhen de kalırsa ben ilk haftadan şampiyonluğu kutlamaya başlarım :p

ne diyelim
biz avrupaya gittiğimiz sürece isteyen istediği kadar şampiyon olabilir

ne kadar çok çekişme olursa o kadar eğlenceli seyir zevki güzel olur inşallah bu sene bu farklar olmaz seyir zevki güzel bir sezon olur.
ama bizim transferleri gördükçe bu inancım da köreliyor yine domine edilmiş bir lig izleyeceğiz algım var eğer ki osimhen de kalırsa ben ilk haftadan şampiyonluğu kutlamaya başlarım :p
Hahaha bakacağız :D bu sezon çetin geçsin:D

Geri