Galatasaray’ın bu sezon ki “ofsaytımsı”sı

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sıkışınca Fetö el atıyor diyorlar. Bakın Fetö ile mücadele yok, iktidar hala onlarla ortak çalışıyor deyince de hemen karşı atağa geçip Fetönün sonunu getirdik, sen Fetö sevicisisin diyorlar. La kendi kendileryle çeliştiklerini dahi göremiyorlar. Artık karar verin aksjfhl, bu Fetö naleti hala etkin mi yoksa keskin mücadeleniz sonucu bitirdiniz mi?
Alıştık. İcardi’ye sosyal medyadan ceza verirken sesleri çıkmaz. Bilirkişi olmadan Antalya maçı öncesi ceza açıklanırken kimsenin sesi çıkmaz. Ama ne hikmetse Trabzon Fenerbahçe maçına bilirkişi atanır . Hayır insan da biraz utanma olur. Bak oruç tutuyorum bunların boş muhabbeti oruçtan daha çok yoruyor insanı :)

29. haftasına geldiğimiz ligde sadece 1 pozisyonu algı yapmak için kullanmak ne denli berbat bir düzenin içinde olduğumuzun net kanıtıdır. ayrıca söz konusu pozisyondan daha vahim olan “kolundaki kıllar oynadı, penaltı” ve “atmosferden etkilendim atamadım” gibi iki skandal maçı henüz açıklayabilmiş değiller. sanırım sızdırılması için biraz daha vakit lazım.
maçlar: fenerbahçe - kasımpaşa
fenerbahçe - trabzonspor
levent tüzemen’in 16 martta yazdığı yazıyı öne sürerek yapılan algıyı iyice pekiştirmeye çalışmalarını anlıyorum ancak görüntülerden herkesten önce haberi olan ve 13 martta basın toplantısında açıklayan ali koç’u aklamaya çalışmalarının yetersiz olduğunu bilmeleri gerekiyor. artık çuvala sığmıyor arkadaşlar, uğraşmayın.
ayrıca sızdırılan görüntülerde sadece galatasaray ile alakalı maçların konuşulması da manidardır. görüntülerin bilerek eksik şekilde servis edilmesi hocanın deyimiyle “organize ama amatör kötülüktür.”
ofsayımtımsıyı sürekli gündeme getirmek sahip oldukların tek malzeme herhalde. bahsi geçen sivasspor - galatasaray maçının hakem yorumlarını tekrar dinleyin derim maç ofsayt pozisyonuna kalmadan bitiyordu zaten.
son olarak ligden çekilme kendi içişleri olduğu için yorum yapmak mantıklı gelmiyor bana ancak bunu bir tehdit dili olarak kullanmalarını da kabul edemiyorum.
eğer ligden çekilirseniz amatör kümeye düşersiniz.
ligin marka değer zaten yok; hiç kimsenin ligi izlediği de yok dolasıyla çok bir şey kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
başka lige sizi kabul edeceklerini düşünüyorsanız durmayın, çekilin destekliyoruz.
pfdk sevklerinin önüne geçmek için “sürekli mağduriyet yaşıyoruz” havası veren bir kulübün bu tehdit argümanını seçim öncesi yapması siyasi ayrıcalık kazanmaktan başka hiçbir şey değildir.
100 yılı deviren bir kulüp, zengin bir adamın hırsları yüzünden bu kadar dibe vurmamalıydı.
yeni liginizde bol şanslar.

erkan engin vardayken temas noktasını göstercem eline çarpyo deyip penaltı verdiriyo
sonra da toplantıda ben elle temas göremiyorum diyo
dallas da diyo ki hakemi bir şeye inandırmaya ikna etmeye çalışıyosun

bunun gibi bir sürü hakem olayıyla 20-25 puan aldınız
hala ofsaytımsı diyosunuz

her takım için tek tek ligin başından sonuna kadar bütün hakem olaylarını ortaya çıkarın
onlar üzerinden konuşalım
sadece Galatasaray üzerinden konuşmayalım

her zaman diyorum yine derim, her sezon bütün büyük takımlar aleyhine lehine kararlar olurken bunu sadece galatasaray'a yıkanlar bir önce kendi önüne bakacak sonra konuşacak.

Şunlar ne anlatıyor @Lefty ?
Galatasaray'ın bu sene oyun performansı çok kötü olunca rakip taraftar da bizim çekilmemiz hayali kurmaya başladı ancak kendi adıma böyle bir karar çıkacağını düşünmüyorum. Lig maçlarında kabus gibi varlığımız devam edecek ve kupayı da alacağız!

• Alkış
Tepkiler: ne
Geri