Galatasaray’ın bu sezon ki “ofsaytımsı”sı

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Her sene şampiyon yapılan bir kulübün, geçen sezon en kritik haftada en kritik dönemeçte “ofsaytımsı” ile nasıl 3 puan aldığını tüm dünya görmüş, hiç kimse açıklama yapmamış ve üzeri dalga geçe geçe örtülmüştü. Üstelik bu durumda bile “biz mağdur ediliyoruz” algısı yaratmışlardı.

Bu sezon peki? Buyrun;

Gs - Ant maçında verilen skandal penaltı ile ilgili yapılan toplantı sızdırılmış. Videoya konu abimiz Hugh Dallas, kendisi hakem eğitmeniymiş. Antalya maçında GS lehine verilen skandal penaltı ile ilgili Abdülkadir Bitigen’e “bu pozisyonun hala penaltı olduğunu düşünüyor musun?” diye soruyor toplantıda. Bitigen ise “basit bir temas, penaltı olduğunu düşünmüyorum” diyor.

Maçın VAR hakemi Özgür Yankaya’ya “neden bu pozisyonda Abdülkadir’i VAR’a çağırdın?” Diye soruyor abimiz. Maçın VAR hakemi Özgür Yankaya’nın cevabı “ GS’Lİ OYUNCULARIN PENALTI BEKLENTİSİ VARDI “

Ali Koç, bu görüntüler kendisindeyken TFF başkanına böyle bir toplantı oldu mu? Siz katıldınız mı? Diye sormuş. TFF Başkanından “hayır ben katılmadım” yanıtı almış.

Şimdi milyonlarca Fenerbahçelinin, bir kısım beşiktaşlı ve bazı anadolu kulübü tarftarlarının ne anlatmaya çalıştığını anlıyor musunuz? BU CAMİA ŞAMPİYON OLMUYOR, YAPILIYOR! Bunu malum camia taraftarının kabul etmesini beklemiyoruz. Keza kendileri bu görüntülerden değil, “sızdırılmasından” rahatsız.

Her sene aynı terane. Ofsaytımsılar, penaltımsılar ile hakkı gasp edilen kulüpler.

Ali KOÇ’un, Fenerbahçeyi ligden çekmesi lazım. Beşiktaşında çekilmesi lazım ki maçlara çıkmayalım teklifi bir Beşiktaş yöneticisi - divan kurulu üyesinden gelmişti zaten.

Galatasaray; Trabzonspor, aklı ile kalbi çelişen eski oyuncuları ve hakemleri ile birlikte her sene kendi tiyatrosunda başrol oynasın. Bu ligin onlarca örnekte olduğu gibi bir hükmü yoktur. Şu olaylar silsilesi bir başka ligde meydana gelseydi o lig defalarca iptal edilmişti.

Dediğimiz gibi, malum camia taraftarından “şampiyon yapıldıklarını” kabul etmelerini beklemiyoruz.

Ofsaytımsılarla, penaltımsılarla yaşa Cimbom!

Ne ağladınız be ;d
Aynı pozisyon İnter Milan maçı dk: 05.17

Valla sizi anlamak mümkün değil. Teknik direktörünüz de Okan Buruk’u kıskanıyor . Ben neden övülmüyorum mıy mıy mıy ;d
Yeminle gülüyorum artık size ;d

Tek dertleri Galatasaray, en büyük eğlence Fenerbahçe <3

Ali KOÇ’un, Fenerbahçeyi ligden çekmesi lazım. Beşiktaşında çekilmesi lazım ki maçlara çıkmayalım teklifi bir Beşiktaş yöneticisi - divan kurulu üyesinden gelmişti zaten.

O zaman ligi tamamen bırakacaksın ancak alt lige düşmenin hiçbir mantığı bulunmuyor çünkü bu durumun tazminat davaları şeklinde çok ciddi maddi boyutu var. Ekonomik kriz ortamında kim olursa olsun o paraları ödemek istemez.

Şampiyonluk yolunda sona gelinmişken de lig bırakılmaz ve şu an tüm futbolcuların motivasyonu düşmüş oldu.

Ali Koç zaten başkanlığı bırakıyor ve bu koşullarda yeni gelen başkanın ne yapacağına karar vermesi gerekir.

Önümüzde çok zor maçlar yok ancak maç takvimi oldukça yoğun olduğu için oyuncularda mutlaka yorgunluk - sakatlık gibi sorunlar yaşanacaktır. Yine de pes etmemek gerekiyor, sonu ne olursa olsun yola devam edilmelidir!

O zaman ligi tamamen bırakacaksın ancak alt lige düşmenin hiçbir mantığı bulunmuyor çünkü bu durumun tazminat davaları şeklinde çok ciddi maddi boyutu var. Ekonomik kriz ortamında kim olursa olsun o paraları ödemek istemez.

Şampiyonluk yolunda sona gelinmişken de lig bırakılmaz ve şu an tüm futbolcuların motivasyonu düşmüş oldu.

Ali Koç zaten başkanlığı bırakıyor ve bu koşullarda yeni gelen başkanın ne yapacağına karar vermesi gerekir.

Önümüzde çok zor maçlar yok ancak maç takvimi oldukça yoğun olduğu için oyuncularda mutlaka yorgunluk - sakatlık gibi sorunlar yaşanacaktır. Yine de pes etmemek gerekiyor, sonu ne olursa olsun yola devam edilmelidir!

Ligi tamamen bırakması gerekiyor, alt lig falan değil. Gerekirse girsin Azerbaycan Liginde oynasın ama temiz bir ligde oynasın. Lefty fikstürün zorluğu ya da kolaylığı değil ki mesele. Alenen senelerdir şampiyon yapılan bir kulüp var.

Ligi tamamen bırakması gerekiyor, alt lig falan değil. Gerekirse girsin Azerbaycan Liginde oynasın ama temiz bir ligde oynasın. Lefty fikstürün zorluğu ya da kolaylığı değil ki mesele. Alenen senelerdir şampiyon yapılan bir kulüp var.
Genel Kurul'da neler olacağını bilmiyorum ancak Galatasaray derbisine kadar şampiyonluk mücadelesi bitmez ve o maçı da Fenerbahçe her koşulda alır diye düşünüyorum.

Ali Koç'un kurulda aldıracağı kararı görmek gerekiyor.

Ligi bırakırsan ligin sorunları ile de uzaktan mücadele edemezsin.

Trabzonspor maçı sonrası verilecek cezaları da bu hafta göreceğiz.

baktılar şampiyon olamayacaklar yine başladılar bıdıbıdıya.
az kaldı basketbol veya voleybola dönüş yaparlar bi iki haftaya :d

Ne ağladınız be ;d
Aynı pozisyon İnter Milan maçı dk: 05.17

Valla sizi anlamak mümkün değil. Teknik direktörünüz de Okan Buruk’u kıskanıyor . Ben neden övülmüyorum mıy mıy mıy ;d
Yeminle gülüyorum artık size ;d

Hakemleriniz kendilerini sizin kadar savunamıyor.
Mıy mıy mıy etmiş hakemleriniz haftanın değerlendirmesinde.
İki saat sonra yöneticiniz de çıkacakmış.

Hugh Dallas:
Bir hafta sonra bunun penaltı olduğunu düşünüyor musun?
A. Bitigen:
Basit bir temas.
(sonra sessizlik)
-Tekrar soruluyor.-
Basit temas, penaltı olduğunu düşünmüyorum.

Var Hakemi İçin:

H.Dallas: Neden VAR'a davet ettin basit bir müdahale için Özgür?
Ö.Yankaya: Hata yaptım!

Not: Bu iki hakemle Gs puan kaybetmedi tüm sezon.
Not: Bitigen, Arabistan'daki Süper Kupa'yı da yönetecekti.

İngilizcen varsa daha iyi anlarsın. Sizin gibi kaynaksız yazmam:

Hakemleriniz kendilerini sizin kadar savunamıyor.
Mıy mıy mıy etmiş hakemleriniz haftanın değerlendirmesinde.
İki saat sonra yöneticiniz de çıkacakmış.

Hugh Dallas:
Bir hafta sonra bunun penaltı olduğunu düşünüyor musun?
A. Bitigen:
Basit bir temas.
(sonra sessizlik)
-Tekrar soruluyor.-
Basit temas, penaltı olduğunu düşünmüyorum.

Var Hakemi İçin:

H.Dallas: Neden VAR'a davet ettin basit bir müdahale için Özgür?
Ö.Yankaya: Hata yaptım!

Not: Bu iki hakemle Gs puan kaybetmedi tüm sezon.
Not: Bitigen, Arabistan'daki Süper Kupa'yı da yönetecekti.

İngilizcen varsa daha iyi anlarsın. Sizin gibi kaynaksız yazmam:
Sen bi kenara çekil haysiyet, onur ve şereften bahsedecek bir durumunuz da kalmadı . FBJK .

Sadece Türkiye liginden ibaret değil dünya. Azıcık diğer ligleri de izle . Bak orada İnter - Milan maçı var izle verilen penaltı kararını. O Dallas mı Dallama mı Fenerbahçe - Pendik , Fenerbahçe - Kasımpaşa , Trabzonspor - Fenerbahçe . Geçen seneki Fenerbahçe - Ankaragücü maçlarını da bi analiz etsin mümkünse. Şarlatanlığa gerek yok. Nereden sızdığı ortada . Şimdi sen 3. Kim olacak ona odaklan. Hayde bre :)

Eklemeden geçmeyelim. Bu yayın bize şimdi sızdı.
Yoksa Gs medyası öğrenip savunmaya geçmiş zamanında.
Nasıl mı?

Kaydı kendine göre yorumlamış Gs sözcüsü o zamandan.
Ellerine geçmiş demek ki.
Nereden ulaştıklarını da tahmin etmek zor değil.

Sen bi kenara çekil haysiyet, onur ve şereften bahsedecek bir durumunuz da kalmadı . FBJK .

Sadece Türkiye liginden ibaret değil dünya. Azıcık diğer ligleri de izle . Bak orada İnter - Milan maçı var izle verilen penaltı kararını. O Dallas mı Dallama mı Fenerbahçe - Pendik , Fenerbahçe - Kasımpaşa , Trabzonspor - Fenerbahçe . Geçen seneki Fenerbahçe - Ankaragücü maçlarını da bi analiz etsin mümkünse. Şarlatanlığa gerek yok. Nereden sızdığı ortada . Şimdi sen 3. Kim olacak ona odaklan. Hayde bre :)

Yazdıklarıma yanıt bir sözcük yok.
Bomboş.
Bir de Fbjk yazmış ergence.
Sen geç buradakilerle gülücük atıp takıl benden uzak dur. Bilgin yetmiyor.

Nasıl mı?

Bu badem bıyıklı neoconlardan kurtulamadık bir türlü. Hala futbolun içinde, kılcal damarlarında yer alıyorlar. Bir temizlik şart ama onun için de siyasi irade gerekiyor.

Nasıl mı?

Yazdıklarıma yanıt bir sözcük yok.
Bomboş.
Bir de Fbjk yazmış ergence.
Sen geç buradakilerle gülücük atıp takıl benden uzak dur. Bilgin yetmiyor.
Ali Koç güzel besliyor ama beyninize kan gitmiyor. Salıncak hoşunuza gitmediyse kaydırak yaparız bir dahakine . Sen benim bilgimi sorgulayacak konumda ve hadde sahip değilsin. Takipte ediyor gülücüklerimi ;d
Şimdi sağdan sağdan git. ;d

Son FB-GS maçında ceza sahası içerisinde aldığı darbe sonrası İcardi'nin yüzünde kemiği kırıldı ama darbe yok diye faul dahi verilmedi, faul verilse penaltı ve şu an puan farkı kesin 5 olacaktı. Bu konuda 3 maymunu oynayıp burada vik vik etmenin kimseye faydası yok. Ülkede Futbol kirli ise herkesin payı var, temizlemek için de böyle vik vik etmenin bir anlamı yok.

Bu badem bıyıklı neoconlardan kurtulamadık bir türlü. Hala futbolun içinde, kılcal damarlarında yer alıyorlar. Bir temizlik şart ama onun için de siyasi irade gerekiyor.
Siyaset badem bıyıklılarla dolu ve bunu diğer pis bıyıklılarla el ele yapıyorlar.

Son FB-GS maçında ceza sahası içerisinde aldığı darbe sonrası İcardi'nin yüzünde kemiği kırıldı ama darbe yok diye faul dahi verilmedi, faul verilse penaltı ve şu an puan farkı kesin 5 olacaktı. Bu konuda 3 maymunu oynayıp burada vik vik etmenin kimseye faydası yok. Ülkede Futbol kirli ise herkesin payı var, temizlemek için de böyle vik vik etmenin bir anlamı yok.
Hep suçlu Galatasaray. Federasyon kaç senedir BJK ve FB nin elinde . Kaç yıl Demirören yönetti TFF’yı . Nihat Özdemir Galatasaray lı mı? Beceriksizliklerinin faturası hep Galatasaray.

Hep suçlu Galatasaray. Federasyon kaç senedir BJK ve FB nin elinde . Kaç yıl Demirören yönetti TFF’yı . Nihat Özdemir Galatasaray lı mı? Beceriksizliklerinin faturası hep Galatasaray.
Sıkışınca Fetö el atıyor diyorlar. Bakın Fetö ile mücadele yok, iktidar hala onlarla ortak çalışıyor deyince de hemen karşı atağa geçip Fetönün sonunu getirdik, sen Fetö sevicisisin diyorlar. La kendi kendileryle çeliştiklerini dahi göremiyorlar. Artık karar verin aksjfhl, bu Fetö naleti hala etkin mi yoksa keskin mücadeleniz sonucu bitirdiniz mi?

• Beğen
Tepkiler: Kim
Geri