Galatasaray'da neler oluyor?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Hazırlık maçında Parma'ya 2-0 yenildiğinde aslında Süper Kupa yenilgisinin sinyalini de vermiş oldu.
Sezonun başında da olsa yine de bu mağlubiyetler düşündürücü...

Geçen sezon, Şampiyonlar Ligi aşamasında açmıştım konuyu ve bugün gelinen nokta o günden de beter... Demek ki takımın teknik ekibi, yapılan hiçbir eleştiriyi ciddiye almadan yaz tatilini de boşa harcamışlar.

19.05 derbisinde yaşadıkları yenilgiyi de şampiyonluk ile unutturmaya çalışsalar da takımın sürekli ivme kaybediyor olmasını artık gizleyemiyorlar. Bakalım ne zaman "Biz en büyüğüz" masalından vazgeçip de gerçeklerle yüzleşmeye karar verecekler?

25m euro alıp avrupanın en büyük sahnesinde var olmak, oyuncu alırken cl takımına oyuncu almak kâfi.

Köyferans ligini alamamış bir takımın taraftarından ilginç sözler :d:d
Fenerbahçe'nin para sorunu olmadığı için o detaylara dikkat etmiyoruz.:)

Çeyrek final oynadık.:)
Young Boys maçında az kalsın tek bir gol atamadan evinize yollanacaktınız da bizim geçen sezon emek verdiğimiz oyuncu kurtardı sizi ancak bu sezon o da körelip gidecektir. :)

Galatasaray yönetimi şu an kontrolü kaybetmiş durumda. Otobüs sağa sola çarparak yoldan çıkıp şarampole yuvarlanmak üzere.
"Bu şampiyon takımı 4 ayda bu hale nasıl getirdiniz?" sorusuna 4 aydır ne farklı veya ne eksik diye bakalım mı?
Cevap: Erden Timur
Sebep: Erden Timur sosyal zekası yüksek, iletişim kabiliyetiyle birlikte ilişki yonetimi oldukça iyi olan ve vizyonu olan başarılı sevimli samimi karizmatik bir iş insanı. Pazarlık yapıyor,risk aliyor, insiyatif aliyor iyi tahlil ediyor. E şimdi futbolcu da bu adamla bag kuruyor haliyle. Şu an kimle kursun da motive olup oynasın afedersin?!?

Ali Koç daha önceleri bu kulüp için milli güvenlik sorunu derken malum yapı ile ilişkilendiriyordum sadece. Tam olarak anlayamamışım. İnanılmaz;

Herkesin Jose Mourinho gibi teknik direktörü de yok.:)

Okan Buruk: "Oyuncularım bugünkü oyunu ortaya koyuyorlarsa birinci suçluyu ‘kendim’ görüyorum burada."

Gençlerbirliğinin aurasini düşünün maç sonunda.

Geri