Galatasaray'da neler oluyor?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şampiyonlar Ligi aşamasına ulaşmış olsa da son oynadığı maçlarda oldukça kötü performans sergileyen Galatasaray'da yaşanan sorunların
kaynağı nedir?

Icardi olmadan diğer oyuncuların performans düşüklüğü nasıl ortadan kaldırılacaktır?

Takım oyunu kurmayı başaramadıkları gayet ortada ve bu sorunun asıl sebebi ne olabilir?

64efb1f586b2454248005f52.jpg

galatasaray her zaman olduğu gibi herkese gereken cevabı verecektir

sezon başlangıçlarının kötü oluşu bir galatasaray klasiğidir. ben açıkçası bu sezon geçmiş bir kaç yıla göre daha agresif başladığını düşünüyorum. ilerleyen günlerde 2-3 hafta sonra takımın motoru açılacaktır. o zaman taş üstünde taş omuz üstünde baş kalmayacak ;)

@leavemealone sen oynadığınız futbolda kendinizi mükemmel gördüysen angry at ibişko:=)
ben beğenmedim onca transfer yap zor güç bela tur atla...
tabi ki mükemmel görmedim ama sonuç odaklıyım. öyle ya da böyle 6-7 maçlık sürece baktığımızda sonuç almasını bildi. şu an kadro kalitesine bakıldığında beklentinin çok yukarıda olması nedeniyle bu yorumlar yapılıyor. güç bela tur atla dediğin turlarda kimler kimleri yedi :) şampiyonlar ligi gruplarından daha zor bu turlar bence

@melnur

Objektif olarak yorumlar yaptığın için sana da sormak isterim ve sence neler oluyor?

Oynamadan veremez, nasıl olacak o dediğin?
Tek umudum yeni transferlerin daha takıma adapte olamadıkları ve tüm kapasiteleriyle oynayamamaları. İleriki zamanda bunlar aşılır diyorum. İnşallah yanlış yatırım olmamıştır.

Ne kadar kıskançsiniz kötü oyunla bile turu geçebilen bir takım kurduk birkaç takviye ile neler neler olur bir düşünün bakalım

Tek umudum yeni transferlerin daha takıma adapte olamadıkları ve tüm kapasiteleriyle oynayamamaları. İleriki zamanda bunlar aşılır diyorum. İnşallah yanlış yatırım olmamıştır.
Melnurcum Almanya'da ki maça gidecek misin gerçi işi gücü bırakıp nasıl gideceksin

Oliveira ile de sorun yaşanıyormuş. Hatta menajer Fenere önermiş :d

Kedi her zaman bal yemez iba skljs

@ibadeath,

Objektif olarak yorum yaz lütfen! Oynadıkları oyunun neresini beğeniyorsun? Şampiyonlar Ligi'nde bu şekilde mi başarı elde edeceksiniz?

acilen yerel seçimler gelsin, lefty çok üzerimize oynuyor… kılıçdaroğlu’nu konuşalım lütfen.
galatasaray geleneği böyledir arkadaşlar, siz sezon başında hazırlık maçlarıyla birlikte şampiyonluğu ilan edip ocak-şubat gibi kıvranmaya başlarsınız, biz sezon başında biraz sıkışırız, darlanırız, ite kaka oynar ama mutlaka sonunda güleriz. büyük takım olmak budur…
VE EVET TAKIM OTURMADI YOSUNCUM.
(ikinizi de çok seviyorum üç büyükler gibiyiz, admin olcam)

gecen seneki kadroyla kazaniyosak yeni transferlerden sonra super ligin icinden geceriz sampiyonlar liginde bayernin ardindan ikinci cikariz kimsenin suphesi olmasin ve boyle bizi izlemeye devam edin

hain lefty galatasarayımız üzerine oynuyor.

Geri