Galatasaray'da neler oluyor?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Lefty enerjisiyle rakiplerimizi al aşağı edecek. Eşekten düşmüşten beter olacaklar… .p

birileri de bayern münih'i yenebileceklerine inanıyor. mesela iş yerinde bir çocuk biriyle konuşurken duydum, bir gol atıp üstüne yatarsak kazanabiliriz falan diye sayıklıyor. yenmeyi geçin makul bir rakamda gol yiyip evinize dönün yeter.

koç ali ve taraftarlarının sezon sonu tekrardan hüsran yaşadığını görmek çok keyifli olacak

Ne istiyorsunuz herkesi 10-0 yenip tüm kupaları alalım mı. PES2020 mi bu :d illaki iniş çıkış olacak, veya aldığımız transfer patlayacak, bir şeyler olacak yani. Önemli olan kuşlular gibi bunu alışkanlık haline getirmemek. :d

Ne kadar kıskançsiniz kötü oyunla bile turu geçebilen bir takım kurduk birkaç takviye ile neler neler olur bir düşünün bakalım

Melnurcum Almanya'da ki maça gidecek misin gerçi işi gücü bırakıp nasıl gideceksin
İlk maçlara bağlı. İyi başlarlarsa Münih bana çok uzak da olsa denerim. Tabiiki iş güç de var bildiğin gibi. Bizim mesai saatlerimiz Kasım'a kadar belli. Vardiyeli çalıştığım için canım.

İlk maçlara bağlı. İyi başlarlarsa Münih bana çok uzak da olsa denerim. Tabiiki iş güç de var bildiğin gibi. Bizim mesai saatlerimiz Kasım'a kadar belli. Vardiyeli çalıştığım için canım.
Vardiya ne ya hayatta çalışmam bana göre değil sabah 7 de başlarım 3 te bırakırım

Ne istiyorsunuz herkesi 10-0 yenip tüm kupaları alalım mı. PES2020 mi bu :d illaki iniş çıkış olacak, veya aldığımız transfer patlayacak, bir şeyler olacak yani. Önemli olan kuşlular gibi bunu alışkanlık haline getirmemek. :d
Kuşlar hakikaten yüksekten uçar ancak siz yerlerdesiniz ve bizim kazanmak için önümüzde engel yok artık. Sizi rakip bile saymayız, merak etmeyin.:)

Futbol oynamayı yeniden öğrendiğinizde tekrar konuşuruz.

dev-aynas%C4%B1.jpg

koç ali ve taraftarlarının sezon sonu tekrardan hüsran yaşadığını görmek çok keyifli olacak
Eski videolardan izlersin artık çünkü yenisi hiç yaşanmayacak.:)

lefty umudu bizde olsa hayatta her dilediğim olurdu : D

Kuşlar hakikaten yüksekten uçar ancak siz yerlerdesiniz ve bizim kazanmak için önümüzde engel yok artık. Sizi rakip bile saymayız, merak etmeyin.:)

Futbol oynamayı yeniden öğrendiğinizde tekrar konuşuruz.

dev-aynas%C4%B1.jpg

Eski videolardan izlersin artık çünkü yenisi hiç yaşanmayacak.:)
Leftyciiiiim, yüksek uçan kanarya değildir ya :dd biz bu ülkeye 2 gömlek fazlayız kabul edin artık…

ne kadar yanlı ve provokatif bir başlık. zar zor tur geçmişiz bla bla bla. aynı takım size kendi sahanızda 3 attı ne çabuk unuttunuz :/

Geri