Galatasaray - Tottenham ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ne diyosun 2 mi oynayalim:D
Gs kazanamaz gibi ama onların da sağı solu belli olmuyor birden diğer takım öndeyken bastırabilirler bilemedim jdksd
Fbliler ve bjkliler olarak sadece izleyelim maçı bence... Üstteki yorumlar aklımı karıştırdı ben canlıdan değerlendireceğim galiba jdlsjd

Galatasaray'a şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum!
Avrupa fatihi olarak ne yazık ki kolay rakiplerini bile zar zor yenen hatta yenemeyen Galatasaray, bu kez ciddi bir takım ile karşı karşıya gelecek ve sonuç da baştan belli.:(
Gs yenerse çok pis dalga geçeceğim.
Ama senin dediğin olursa bu mesajı görmezden gel sjsksk

Aslanlarıma başarılar diliyorum, umarım sevinen taraf biz oluruz.

tek kelimeyle harika. bir takım nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynuyor. böyle devam.

ALLAHIM BU NE YAA. BİZ NE OYNUYORUZ BÖYLE.

İyi ki Galatasaraylıyım. Biz bu Sara’yı biz bu Osimheni hak edecek ne yaptık…

Maddison maddison diyorlar Torreira nefes aldırmıyor Maddisona.

@aegishjalmur @Plesk @Kim @scope toplanın e5 e çıkacaz. Çözmemiz gereken bir bonservis işi var…

biz bu takımı biliyoruz, geriye çekildiğimiz an maç gider. umarım öyle bir hata yapmayız. zor olacak ama gerektiğinde top çevirip hücum oyununu bozmadan devam etmeliyiz. bunu yapabiliriz.

ALLAHIM BU NE YAA. BİZ NE OYNUYORUZ BÖYLE.

İyi ki Galatasaraylıyım. Biz bu Sara’yı biz bu Osimheni hak edecek ne yaptık…

Maddison maddison diyorlar Torreira nefes aldırmıyor Maddisona.

@aegishjalmur @Plesk @Kim toplanın e5 e çıkacaz. Çözmemiz gereken bir bonservis işi var…
eminim maç esnasında taraftarın kafasında osimhen'in bonservis işini çözmeliyiz düşüncesi dolaşıyordu. başta galatasaraylı iş adamları olmak üzere taraftar olarak bu topa girmeliyiz. alınmalı. alabiliriz.

akşam uyuyakalmışım gözümü açtım maçta dakika 77
az sonra Osimhen oyundan çıktı
on dakika geçmedi Icardi sakatlandı
hayatımın en kötü akşamlarından biri

herkes güzel şeyler yazmış
aklımı yicem offfff
yalnız yaşamanın zorluğuyla bir kez daha karşılaştık
uyandırıp maç izletecek bir kişi yok
kafamı duvarlara vurmak istiyorum canım kıymetli diye vuramıyorum

Muazzam maçtı. Ağızlarına kadar bastığımız 5 gol atıp 3 ünü saydırdığımız, sayısız pozisyon kaçırdığımız için 60 dan sonra pil azaldı. Yine de tutmayı bildik oyunu.

Kusursuz.

Geri