- Web sitesi
- www.instagram.com
Basın evi arabayı tottenhama 
(Serkan totemi)
(Serkan totemi)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne diyosun 2 mi oynayalimMS 2... Gs de alabilir... Beraberlik de olabilir...
Gs kazanamaz gibi ama onların da sağı solu belli olmuyor birden diğer takım öndeyken bastırabilirler bilemedim jdksdNe diyosun 2 mi oynayalim![]()
Gs yenerse çok pis dalga geçeceğim.Galatasaray'a şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum!
Avrupa fatihi olarak ne yazık ki kolay rakiplerini bile zar zor yenen hatta yenemeyen Galatasaray, bu kez ciddi bir takım ile karşı karşıya gelecek ve sonuç da baştan belli.![]()
TühGalatasaray'a şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum!
Avrupa fatihi olarak ne yazık ki kolay rakiplerini bile zar zor yenen hatta yenemeyen Galatasaray, bu kez ciddi bir takım ile karşı karşıya gelecek ve sonuç da baştan belli.![]()
eminim maç esnasında taraftarın kafasında osimhen'in bonservis işini çözmeliyiz düşüncesi dolaşıyordu. başta galatasaraylı iş adamları olmak üzere taraftar olarak bu topa girmeliyiz. alınmalı. alabiliriz.ALLAHIM BU NE YAA. BİZ NE OYNUYORUZ BÖYLE.
İyi ki Galatasaraylıyım. Biz bu Sara’yı biz bu Osimheni hak edecek ne yaptık…
Maddison maddison diyorlar Torreira nefes aldırmıyor Maddisona.
@aegishjalmur @Plesk @Kim toplanın e5 e çıkacaz. Çözmemiz gereken bir bonservis işi var…