Galatasaray - Sparta Prag ( 3 - 2 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Çocuğu niye küstürdünüz? Naptınız da böyle direkt soyunma odasına gitti? Ben bile üzüldüm şu duruma. Allah sorar hesabını…

Güç bela 3-2 yenmişler. Hala FB üzerinden kutlanıyor galibiyet… fjjfjfjfj

Oynanan futbol belli, takım belli. Bence fazla iddialı olmanız için erken bro : ddd
Mesajlarından 2. Maç için öncesi şöyle bir tablo oluşuyor zira : ddd

Çocuğu niye küstürdünüz? Naptınız da böyle direkt soyunma odasına gitti? Ben bile üzüldüm şu duruma. Allah sorar hesabını…

Kuşlar batağa saplanmış debeleniyor, hareket ettikçe batıyorlar, sen onlara sabır ver allahım. İradelerini kırıp, şeytana uyup, intihara meyil etmelerini engelle allahım. Onların kalpleri gibi gözleri ve akılları da mühürlü ya rabbim, sen hepsine ihsan eyle, acaba demans falan mı var allahım? daha 3 gün önce oynadıkları maçı unuttlar da galibiyetle döndüğümüz maçı sorguluyorlar, magazin peşinde koşuyorlar allahım, büyüklüğünden sual olunmaz ya rab, şu gariban kuşlara acı allahım. 10 yıldır kupaya hasretler, kafayı yediler allahım, şu gariplerin yüzünü güldür gök kubbenin yaratıcısı

Kuşlar batağa saplanmış debeleniyor, hareket ettikçe batıyorlar, sen onlara sabır ver allahım. İradelerini kırıp, şeytana uyup, intihara meyil etmelerini engelle allahım. Onların kalpleri gibi gözleri ve akılları da mühürlü ya rabbim, sen hepsine ihsan eyle, acaba demans mı var allahı? daha 3 gün önce oynadıkları maçı unuttlar da galibiyetle döndüğümüz maçı sorguluyorlar, magazin peşinde koşuyorlar allahım, büyüklüğünden sual olunmaz ya rab, şu gariban kuşlara acı allahım. 10 yıldır kupaya hasretler, kafayı yediler allahım, şu gariplerin yüzünü güldür gök kubbenin yaratıcısı
her dua edişinde ben ve @Yoğurtlu Semizotu skjdf

611556a945d2a037d0ad16ef.jpg

Kuşlar batağa saplanmış debeleniyor, hareket ettikçe batıyorlar, sen onlara sabır ver allahım. İradelerini kırıp, şeytana uyup, intihara meyil etmelerini engelle allahım. Onların kalpleri gibi gözleri ve akılları da mühürlü ya rabbim, sen hepsine ihsan eyle, acaba demans falan mı var allahım? daha 3 gün önce oynadıkları maçı unuttlar da galibiyetle döndüğümüz maçı sorguluyorlar, magazin peşinde koşuyorlar allahım, büyüklüğünden sual olunmaz ya rab, şu gariban kuşlara acı allahım. 10 yıldır kupaya hasretler, kafayı yediler allahım, şu gariplerin yüzünü güldür gök kubbenin yaratıcısı
bizim camideki hoca bayramlarda boyle dua edemiyo
yarin gel camiye imam olarak basla

Ya rab şu güzel cuma günü hürmetine beni fenerli yapmadığın için şükürler olsun allahım, kuşları arkamızda/altımızda başarılarımza haset edip, içten içe bu sevgiyi kıskanmalarına sebep olduğun için şükürler olsun allahım. Allahım sen büyüksün, yoktan var eden, ol diyip olduran yüce rab, şu garibim leftynin yüzünü güldür de 128 numaralı avrupa kupacığını kaldırsınlar, yazıktır etme allahım, şu güzel kızımızın 10 yıldır gülmeyen gül yüzü gülsün allahım. Allahım sana sığındık bu mübarek cuma günü, bir daha türk takımlarına adı sanı duyulmamış, bakkal kasaptan oluşan kadrolardan 5-6 yedirme tekrar rabbim.

amiiiiin
Üzgünüm ancak maç sonucu tahmini yapmaktan bu şekilde kurtulma şansın bulunmuyor. Okan Buruk taktiği bu ve maçı alana kadar çekimser kalıp maçı alırsanız da kendinize güveniniz geliyor.:)

@Plesk ve seni maç konusuna etiketliyorum. :)

Üzgünüm ancak maç sonucu tahmini yapmaktan bu şekilde kurtulma şansın bulunmuyor. Okan Buruk taktiği bu ve maçı alana kadar çekimser kalıp maçı alırsanız da kendinize güveniniz geliyor.:)

@Plesk ve seni maç konusuna etiketliyorum. :)
lefty buraya lefty buraya.
kupayı beraber alacağız, az kaldı.

sizi de bi memnun edemedik. öyle yeniyoruz olmuyoo, böyle yeniyoruz olmuyooo. sizin hayalleriniz, bizim gerçeklerimiz kanatlı arkadaşlar... bırakın da konuşalım.fljhfgkj
Bak ağzından bal damlıyor stoh’un , Galatasaray’ı savunması kendisini daha bir sevimli yapıyor ;d
Adamsın .

Arkadaşlar Avrupa’nın 1 numaralı liginde Avrupa’nın en iyi kulübü Sparta pragı yenen Galatasarayın başarısını neden bu kadar küçümsüyorsunuz anlamadım ki…

Geri