Galatasaray, Mourinho’yu FIFA ve UEFA’ya şikayet edecek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok komik bir savunma içerisindesiniz. Ne amaçla söylediğini kimse bilemez ama o söylem malesev ırkçılık içeriyor. Bu aynen Türkiye'de kimi kendini bilmedik kişilerin TV'ye çıkıp Alevilik hakkında mum söndürüyorlar deyip sonrasında yok efendim ben Alevileri çok severim, lafım onlara değildi,..... gibi deyip kıvırmasına benziyor.
Futbol sahalarında bu cümle ırkçılık içeriyor olarak kabul görüyor dünyaca üblü bir antrönörün bunu bilemiyor ihtimali koskoca bir sıfır. Ayıp yaaa, neyi savunduğunuzun farkında bile değilsiniz.

Mou maymun kelimesini ırkçılık olarak değil, direkt Okan’ın şahsına hakaret olarak kullandı. Beyaz bir insana ırkçılık yapmak için maymun denmez. Maymunu ve muzu siyahi oyunculara hakaret etmek amaçlı kullandı hep taraftarlar, futbol camiaları. Basit bir hakaretten ırkçılık kadar ceza çıkmaz, gs tarafı da bunun farkında. Hakareti ırkçılıkmış gibi gösterip şark kurnazlığı yapmak yine amaç.

Maymuna hakaret olarak da algılanabilir. Maymun haklarini savunan yok. Ayrıca birine aslanım diyince övgü öküz diyince hakaret.

Niye abicim. O da hayvan bu da hayvan

Ayrıca ben bir İstanbul beyefendisi olduğum için köylü morinyo tarzı cümleler kuramam ama o zıplama da dikkat çekti. Zaten beraberlik için çıkmışsın. Sevinçten şampanya patlatacak haldesin. Nedir yani bu suni yalancı tiyatral hareketler.

Arkadaşlar yapılan hatayı, terbiyesizliği küçümsemeyin, dalga geçmeyin daha kötü davranışların önünü açıyorsunuz haberiniz yok. Bu aynen bir dönemler AKP'nin yaptığı hukuksuzluğu sırf karşı tarafa yapıldığı için destekleyenlerin, göz yumanların, hafife alanların,...... bugün kendilerinin aynı hukuksuzlukla karşılaştıklarında kendilerini savunacak hiç kimsenin kalmadığını gördüklerine döner.
Rakibini eleştir, belirli çerçevede dalga dahi geç ama asla ırkçılığı küçümseme, destekleme.

Son düzenleme:
Al sana speşıl van. Millete maymun diyen teknik adam mi olur.

Malum camia yine algı peşinde. Hep yaptıkları taktik ve piyasaya bunu pompalıyorlar.
Mou > Türk futbolu
Tartışılmaz bile.
Pislik ortama pislik diyor adam ve Mou her zaman böyle şeyleri söylemiştir.
Daha kaliteli rekabetlerin kişisi olan Mou burada utanma nedir bilmeyen bir topluluğun içinde.
Pep, Wenger ile atışmalardan nereye geldin be hocam!
Fener'i şampiyon yapsın istiyorum; Fener değil, Mou hak ediyor.
Son olarak Okan Buruk'un maç sonu hakem ve Mou hakkındaki sözleri malum camianın suyunun zararlarını ispatlıyor.

Ortamın kötülüğünden bahsederken 100 yıllık bir çınara "malum camia" demek iyiymiş; güzel kafalar. Tabii bu sözleri öğrendiğiniz ve kanaat önderi olarak gördüğünüz rambo okan'ın para görmüş hali olan bir başkanınız var; sizden de çok şey beklememek gerekir.

Bu arada söylenen sözlerin ırkçı sözler olduğunu düşünmüyorum ama terbiyesizce olduğu aşikar. Portekiz'in çingenelerinden en meşhuru ülkemize geldi ve ortamın iyice çamur hale gelmesi kaçınılmaz oldu.

• Alkış
Tepkiler: Min
Acun : Maymun Sempatik bir hayvan

Okan hoca siyah mı diyor

B*ktan bir yarışma olan Survivor’dakilerin de hepsi Afrikalı zaten ;d
1:42 den sonraki Acun beyin sempatik dediği Maymuna cevabı ;d

KOL PA SI NIZZ

Gs’nin efsanelerinden Drogba "Mourinho benim babam gibi o nasıl ırkçı olabilir" dedi;

Babası gibi olması bir şey ifade etmez. Mesela AfD eş başkanı Alice Weidel hem lezbiyen hem yabancı bir kadın partneri var ama buna rağmen siyaseti ırkçı ve partisi lezbiyen karşıtı.
Ha ben burada Mouriho ırkçı demiyorum sadece ırkçılık içeren bir cümle kurdu ve bunu normalleştirmememiz gerekli. Aksi taktirde bunun önüne geçilmez, yarın birileri daha beterini söyler.

Gs’nin efsanelerinden Drogba "Mourinho benim babam gibi o nasıl ırkçı olabilir" dedi;

Çamur atınca izi kalacak sanıyorlar. Drogba ile Mou arası hep iyiydi.
Daha fazla ağlayıp çevreyi rahatsız etmeyin malum camialılar demiş.

Babası gibi olması bir şey ifade etmez. Mesela AfD eş başkanı Alice Weidel hem lezbiyen hem yabancı bir kadın partneri var ama buna rağmen siyaseti ırkçı ve partisi lezbiyen karşıtı.
Ha ben burada Mouriho ırkçı demiyorum sadece ırkçılık içeren bir cümle kurdu ve bunu normalleştirmememiz gerekli. Aksi taktirde bunun önüne geçilmez, yarın birileri daha beterini söyler.

Irkçı diye iftira atmak serbest ama başkaları daha fazlasını yapmasın.
ahlaksızlıklar ahlak dağıtıyor memlekette, haklısınız.

Kendi eski oyuncunuz bîle sahada kazanın demiş.

Essien de paylaşım yapmış:

İtalyanlar meseleyi çözmüş zaten:

Reklamın kötüsü ters tepecek gibi ama malum camia utanmaz.
Hep Fener mi rezil edecek, birazcık da biz rezil edelim kendimizi diyorlar.
Mou > Türk futbolu

Geri