Özgürce size hakaret edilebilir yani? askdmalsdBiz alınıp tribe girmiyoruz ki kfjfjjf
Hatırlatırım bunu alksnalksd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özgürce size hakaret edilebilir yani? askdmalsdBiz alınıp tribe girmiyoruz ki kfjfjjf
Hayır hakaret değil bu benzetme bana göre. Maymun kelimesini komiklik yapan bebelere kullanırlar burada.Özgürce size hakaret edilebilir yani? askdmalsd
Hatırlatırım bunu alksnalksd
zaten ırkçılık diye yaygara koparılmasına laf ettim, yoksa keşke böyle bir şeyi hiç söylemeseydi. bunu farklı ifade edebileceğin 40 tane cümle kurabilirsin. ben de galatasaraylı arkadaşların hassasiyetini hocaları bilmem ne yaptığımın portekizlisi diye söverken eleştirselerdi samimi bulabilirdim.ırkçılık mıdır bilmem, futbolda olur mu böyle şeyler onu da pek anlamam, hakim değilim holiganlık diline. lakin, üstteki cümlende 'tek bir yanlış değil', 'hoş değil', 'demese daha iyiydi' vb. bir eleştirin olsaydı, yazdıklarını samimi bulabilirdim. sori![]()
sözcü olarak beni seçmediler ayol, bana ne onlardan. ldfkj bir yanlış varsa, kişi, takım, yönetici, direktör olmaksızın yanlış olduğu kabul edilmeli. benim nazarımda öyle en azından. senden ya da forum içerisindeki başka bir fenerbahçeliden böyle bir kabul okumadım maalesef. okuyacakmışız gibi de görünmüyor.zaten ırkçılık diye yaygara koparılmasına laf ettim, yoksa keşke böyle bir şeyi hiç söylemeseydi. bunu farklı ifade edebileceğin 40 tane cümle kurabilirsin. ben de galatasaraylı arkadaşların hassasiyetini hocaları bilmem ne yaptığımın portekizlisi diye söverken eleştirselerdi samimi bulabilirdim.
I have also to thank the referee because with a Turkish referee after the big dive in the first minute, their bench jumping like monkeys on the top of the kid, with a Turkish referee you would have a yellow card after one minute, and after five minutes I would have to change him
Türkiye’de çalışmaya başladığından beri düzenli olarak Türk insanını aşağılayıcı sözler sarf eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, bugün ahlak dışı ifadelerine insanlık dışı söylemleri de eklemiştir.
Jose Mourinho hakkında bu ırkçı söylemleri nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı, UEFA ve FIFA nezdinde de şikayetçi olacağımızı bildiririz. Tüm bu girişimlerimizin yanında “Ahlak timsali” rakibimizin teknik direktörlerinin bu söylemi hakkında göstereceği tavrı takip edeceğiz.
Galatasaray Spor Kulübü
Acun Ilıcalı: 'Maymun' kelimesini siyahi bir insana karşı kullanırsak ırkçılıktır. Bunu beyaz bir insana kullandığımız zaman bu nasıl ırkçılık oluyor? Meraktan soruyorum.
Bişi dem konu ne bilmiyorum ama Acun bu söylemi ağır ırkçılık mk sfdffhgjhgkhhjghhj