Galatasaray - Liverpool (1-0)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Lefty Hnm Liverpool bizim içimizden gececek… Şimdiden başladı yürek sıkışması… “..göğsünün daraldığını biliyoruz.” evet aynen böyleyiz,bekliyoruz……. Sağ kanatta sallai singo olmalı sane’yi görmek istemiyorum lefty Hnm…
ama bana inat olsun diye oynatacak skjh
iyi reaksiyon gösterirsek maç berabere biter inancımı yitirmedim hala ümit besliyorum…. Skor tahminim ise şöyle, 2-2 beraberlik.. ya da 3-2 yenilgi…. insan içine çıkartmayan skor tahminimde böyle 9-0
Güzel maç olacak, gol atamıyorsanız savunma ağırlıklı oynamaya çalışacaksınız. Eğer öyle olursa Liverpool zaten fazla gol atağı yapamıyor, en azından son lig maçlarında çok fazla gol atamadı. Dilerim sizde de öyle olur.:)

Güzel maç olacak, gol atamıyorsanız savunma ağırlıklı oynamaya çalışacaksınız. Eğer öyle olursa Liverpool zaten fazla gol atağı yapamıyor, en azından son lig maçlarında çok fazla gol atamadı. Dilerim sizde de öyle olur.:)
Davinson gtüne sahip çıkarsa savunacaz kaleyi… hala şaşkınım hiç ummadığımız yerden geldi goller davinson var rahatız diyoruz….. baktık istediğimiz gibi gitmiyor sövecez lefty Hnm … ama sane oynamasın buradan Okan buruğa sesleniyorum okuyordur burayı… ben maç izlerken sane yüzünden daha çok hareket ediyorum… bu lafımı bi düşünsün……

Davinson gtüne sahip çıkarsa savunacaz kaleyi… hala şaşkınım hiç ummadığımız yerden geldi goller davinson var rahatız diyoruz….. baktık istediğimiz gibi gitmiyor sövecez lefty Hnm … ama sane oynamasın buradan Okan buruğa sesleniyorum okuyordur burayı… ben maç izlerken sane yüzünden daha çok hareket ediyorum… bu lafımı bi düşünsün……
Doğru haber mi bilemiyorum ancak böyle bir kararı olduğu iddia ediliyor.:)

Osimhen maça çıkacakmış yoksa Galatasaray'ın işi zor olacaktı.

3-4ten aşağı gol beklemiyorum.

salah makine gibi

isaak falan var yani minimum 5-0 üstü kuponlarıma ekleyeceğim gs gol falan atamaz zaten

Frankfurt’tan 5 yiyen, Liverpool’dan.. Allah’ım etme eyleme ya Rabb’i…
Okan’ın son maçı olacak diye düşünüyorum…

Malum rakip liverpool iyimser olmak istiyorum ama 4-0 / 5-0 gibi skorlar gelirse şaşırmam şayet 1-0 ve 2-1 gibi skorları başarı olarak bile görebilirim

Frankfurt maçını açtığım an birer birer atmaya başladılar. Liverpoolda da tüm enerjimle oradayım!

maçta inşallah inanmayan taraftar tezahüratını yapmazlar kimse inanmıyo çünkü :d

Geri