-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Liverpool bu sene çok iyi oyuncular aldı. Arada özetleri bile olsa bakmanı tavsiye ederim.
Harunabi'nin tavsiyesi ile bu maçı dikkatle izleyeceğim. Maç sonucu tahminin de var mı?Rahat ol
Liverpool - 0 City - 0 Atletico - 3 Frankfurt -3 Bodo -3 Ajax - 1 USG - 3 Monaco - 1
14 puan. İlk 16 dayız.
9-0 olmayan her sonuca razıyız … Onurlu bir mağlubiyet bekliyorum…Harunabi'nin tavsiyesi ile bu maçı dikkatle izleyeceğim. Maç sonucu tahminin de var mı?![]()
Beşiktaş 8 yediğinde sen naptıysan onu yapcam :dHHA 9 10 olursa ne yapacaksın mesela![]()
o zaman inşallah 10 yersiniz hahaBeşiktaş 8 yediğinde sen naptıysan onu yapcam :d
Kuralarda kolay rakip gelsin diye yusuf yusuf oldukları kadar varmış. Üstelik 75 milyona rağmen hahahhaha
Osiye ödenen bonservisTürkiye nüfusu mu bu
Hadi Uğurcan bı 5 te burdan ye lütfen.
Sizinkiler kendi kalesine gol atmamayı başarabilirse sorun olmayacaktır.9-0 olmayan her sonuca razıyız … Onurlu bir mağlubiyet bekliyorum…
Olmaz Davinson gol kralı olcak terstenSizinkiler kendi kalesine gol atmamayı başarabilirse sorun olmayacaktır.![]()

Lefty Hnm Liverpool bizim içimizden gececek… Şimdiden başladı yürek sıkışması… “..göğsünün daraldığını biliyoruz.” evet aynen böyleyiz,bekliyoruz……. Sağ kanatta sallai singo olmalı sane’yi görmek istemiyorum lefty Hnm…@Anna Karenina yorumlarını bekliyorum.![]()