Size bir soru;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Size bir soru;
www.instagram.com
Size bir soru;
Size bir soru;
Abicim insan biraz utanır açıklamasında hakemle yendiler olan videoyu paylaşırken biraz hahahah ne yaptı hakem mesela penaltı penaltı mı değildi? hahah![]()
BANA OYNA VIP on Instagram: "Ligin sonuncu olan takımını hakemle yendiler yazıklar olsun 👏👏👏 #kesfet #şike #kesfet #galatasaray #kesfet #keşfetteyiz"
35K likes, 1,596 comments - banaoynaslot on January 25, 2024: "Ligin sonuncu olan takımını hakemle yendiler yazıklar olsun 👏👏👏 #kesfet #şike #kesfet #galatasaray #kesfet #keşfetteyiz".www.instagram.com
Oldum olası Burak Yılmaz’ı sevmedim, sevmem. Utanmasa teknik direktörken de kendini yere atacaktı :ddsabah akşam hırsız diye sövdüğünüz sonra da size gelince aynı şekilde penaltı neyim almaya devam edince kral diye sabah akşam övdüğünüz burak yılmaz'dan?
Sakatlanma ya da ceza durumunda her oyuncunun farklı pozisyonda oynama şansı olmuyor ve böyle durumlarda teknik direktörler de kimin yerini değiştirebileceklerini anlamaya çalışıyorlar. Kupa maçları, Avrupa maçları ve lig maçları aynı anda sürerken, riskli durumlarda ne yapacaklarının planı bu değişiklikler ancak tabii ki oyuncular için çok zorlayıcı oluyor.maçı kazanmak bir yana dursun kadro istikrarından bahsediyorum oyuncuların asıl mevkilerinde daha iyi performans gösterdiğinden sürekli farklı mevkilerde deneme yanılma yapmamak gerek
örnek verirsem kaan kerem zaha barış vb
inanılmaz pozisyon değişiklerinde oynadılar
İstanbulspor gibi bir takıma attığımız ve 1-5 kazandığımız maçın özetine bakarsan aradaki farkı da görürsün.Ben de sizi tebrik ederim penalbahçe hahaha penaltısız galibiyetiniz yokmuş maşallah size .dd
Ekli dosyayı görüntüle 91666