Galatasaray - İstanbulspor ( 3 - 1 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
000162_120x120.png
000175_120x120.png

istanbul kayseri deplasmanında son dk harika bir golle 3 puan aldı
kurtarması zor çıkamazlar evimizden

Galatasaray'ın konuğu İstanbulspor; 4 eksik var

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 27 maçta mağlup olmadı

Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında 25 Ocak Perşembe günü sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park'ta yapılacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Süper Lig'de çıktığı 21 müsabakada 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 54 puan topladı. Fenerbahçe'nin aynı puanla liderlik koltuğunda oturduğu ligde Galatasaray, averajla ikinci sırada yer alıyor.

Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor ise oynadığı maçların 3'ünü kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 14'ünü yitirdi. Trabzonspor maçında sahadan çekildiği için hükmen mağlup sayılan ve 3 puanı silinen sarı-siyahlı takımın 10 puanı bulunuyor.

Galatasaray, iki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı 1-0 kazanmıştı.

Galatasaray'da 4 eksik
Galatasaray'da 4 futbolcu, İstanbulspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan ve aynı zamanda sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, yarınki maçta görev yapamayacak.

Galatasaray'da Davinson Sanchez de müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Kaynak

öyle bir evliya güç yolladım ki başakşehirin gerekeni yapması şampiyonluk konusunun şahsımca yine açılması demek

Akşam maçı izleyip oyunculuk gördükten sonra yarın da sizin maç ile aradaki farkı anlarsınız.

bu maçın averaj maçlarından biri olacağını düşünüyorum, en az 7 gol çıkar bu maçtan. kornerden 1 tane gol yeriz, 5 tane atarız, son dakikalar takım salınca 2. golü de yeriz gibi-averaj maçında da yeme bi zahmet- ama bilirsiniz ki böyle şovları her zaman yapmayız, 1- 0 alalım yeterli… sürekli maç olduğu için erman toroğlu gibi konuşup duruyorum. rezalet.

Maça hazırız demişler.:( Az gol yemeye çalışın hatta kapanma futbolu oynayın çünkü başka çareniz yok maalesef...

okancığım deneme tahtası gibi oynuyor istikrar şart okann

Geri