Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Penaltı jokerimizi kullandık biz de.Demek ki neymiş gs li troller? Ceza sahası içinde elle oynanan her top penaltı oluyormuş. Futbol oyun kurallarında bu varmış değil mi?
galatasaray galibiyet için her şeyi deniyor. rezalet, rezalet.#RamsParktaKaraGece
Net penaltıPenaltı jokerimizi kullandık biz de.
abi sen bunu yazarken bi tane daha ele carpti vermedi oynayin dediDemek ki neymiş gs li troller? Ceza sahası içinde elle oynanan her top penaltı oluyormuş. Futbol oyun kurallarında bu varmış değil mi?
Kapadım maçı görmedim o pozisyonuabi sen bunu yazarken bi tane daha ele carpti vermedi oynayin dedi
O pozisyonla ilgili Fenerbahçe’nin açıklamalarını okudun mu? Her top penaltı, neden dün Fenerbahçe’nin Frede yapılan pozisyondaki penaltısı verilmedi?ayrica her top penaltiysa dunku fotograftaki gibi fenerin eline gelen neden penalti verilmedi
dun yayin cok kesildi batshuayinin olayini gormedimO pozisyonla ilgili Fenerbahçe’nin açıklamalarını okudun mu? Her top penaltı, neden dün Fenerbahçe’nin Frede yapılan pozisyondaki penaltısı verilmedi?
Verilsin. Fenerbahçe’nin de açıklaması o yöndeydi zaten.dun yayin cok kesildi batshuayinin olayini gormedim
aciklamayi da gormedim ama sen her top penalti diyosan onun da verilmesi lazimdi
tesekkurlerVerilsin. Fenerbahçe’nin de açıklaması o yöndeydi zaten.
tesekkurler