angie
Elmas Üye
@HosgeldinHarunAbi bugun seni rapor ederim alınma…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoşgeldinharunabi 4 -1 GS alır dedi ve ben de 5-1 FB alır dedim, bakalım neler olacak?4-1 Galatasaray.
Adam şeytan değil deccal mdkdmdkdlflflflflfşfşfhha'nın paylaşımının sahaya yansıması, aç, aç.
Ben Galatasarayliyim ama skorlarda biraz gerçekçi mi olsanizHoşgeldinharunabi 4 -1 GS alır dedi ve ben de 5-1 FB alır dedim, bakalım neler olacak?![]()
İddialı rakamlar olsa da gerçekleşmeyecek skorlar değil çünkü yeni transferler de dahil olacak ve her sonuca açık bir maç bu.Ben Galatasarayliyim ama skorlarda biraz gerçekçi mi olsaniz
5 falan atamayız ya. 2-0/2-1 alırız bence ama Allah izin verirse.Hoşgeldinharunabi 4 -1 GS alır dedi ve ben de 5-1 FB alır dedim, bakalım neler olacak?![]()
Harunabi skoru 4-1 ile açtı, ben ne yapayım? Altında bir skor olmaz.5 falan atamayız ya. 2-0/2-1 alırız bence ama Allah izin verirse.
Yenelim de skorun önemi yok. Onlar inlerine çekilir nasılsa.Harunabi skoru 4-1 ile açtı, ben ne yapayım? Altında bir skor olmaz.![]()
Yüksek tutalım ancak yendikten sonra 1-0 da yeter elbette.Yenelim de skorun önemi yok. Onlar inlerine çekilir nasılsa.

AmiiiinnnnnYüksek tutalım ancak yendikten sonra 1-0 da yeter elbette.![]()
Duoluk yapma buna FB yenilirse…@Yarchitecten sen fenerlisin. Kendine gel
bu sezon yenilgilerde de şampiyonluğun gidişinde de banlanmamGaassaray kazanırsa Hatem kesin, Fener kazanirsa scope kesin xd