Galatasaray-Fenerbahçe | 24 Şubat Pazartesi | saat 20.00

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kim kazanır

• Galatasaray

Kullanılan: 8 33.3%
  • Berabere

Kullanılan: 2 8.3%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 14 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
takımın başında mourinho olmasa fener rahat bir galibiyet alır derdim. neyse ki rakip hoca avantajımız, istediğimiz hücum oyununu oynayabiliriz.

Geçen kandil ne kandiliydi, Faslı kekinin yüzü suyu hörmetine (anneannem hörmet derdi) diyanet torpil mi geçiyor
Her maçtan önce Kuran-ı Kerim okuyormuş Faslı kekim. Allahın izniyle okunan Kuran-ı Kerim’in yüzü suyu hürmetine maçı alacağız. Amin

Fenerbahçe için çok da zor bir maç olmayacaktır.

Kim kazanır bilmiyorum ama kan çıkar bu maçta.

Avrupa maçları sonrasına denk geldiği için iki takım da ona göre plan yapacaktır ve yabancı hakemin yöneteceği bir maçta çok fazla olay beklemiyorum. Tabii ki taraftarın da taşkınlık yapmaması ve takımlarına zarar verecek hiçbir davranışta bulunmamaları gerekiyor.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu mu?

Şampiyonluk yarışında kıyasıya mücadele içerisinde olan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Lig’in 25. haftasında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe cephesinden VAR gibi maçın hakeminin de yabancı olması konusunda bir talep geldi. Dev maçı yönetecek hakem konusunda Halil Umut Meler'in favori olarak görüldüğü iddia edilirken yabancı hakem olarak Polonyalı Simon Marciniak'ın da ismi geçmişti. Derbinin hakemi henüz resmi olarak açıklanmadı. Konuya ilişkin TFF kararı bekleniyor.

Dünyanın en iyi hakemleri arasında gösterilen Marciniak, Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesine dair açıklamalarda bulundu.

Szymon Marciniak, derbide görev alıp almayacağına ilişkin henüz bir görüşmenin gerçekleşmediğini vurgulayarak, "Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hiç kimse bu istekle Polonya Futbol Federasyonu ile iletişime geçmedi. Bu maça gidip gitmeyeceğime dair hiçbir şey bilmiyorum. Türkiye ve Polonya futbol federasyonlarının aralarında anlaşması lazım. Ben hakemim ve nerede görevlendirilirsem orada hakemlik yaparım. Ancak maça az bir süre kaldı. Açıkçası bunun gerçekleşme ihtimalini düşük görüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Bol gollü bir galibiyet diliyorum Fenerbahçeme aşkıma Allah izin verirse…

Bol gollü galibiyetimiz olsun yaaaa
6-0 eskidi, yeni rekorlar lazım bize…

Geri