Galatasaray - Dinamo Kiev ( 3-3 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
şike yapıp uefadan ceza alanlar uefa kupasını kazananlara iki maç berabere kaldı diye gülüyo bence bu daha komik

Sanki kuşlar aslanlardan iyi de ahkam kesiyorlar. Türk futbolunun geldiği yer, aslan da aynı kuşlarda.

bu da Galatasaray admininden daha çok paylaşım yapıyo
tabi twitterda etkileşim nerden geliyosa gelsin hesaba para akıyo sonuçta

Neyle dalga geçtiğimizi bile anlamıyorlar. Puan kaybettiklerine değil de çirkefliklerine güldüğümüzü bile anlamıyorlar. Şu puanı Türkiye’de kaybetseler ortalığı velveleye verirlerdi diyorum beraberlik diyor. Gs tayfa çok şey beklememek lazım.

takım istediği kadar kötü oynasın hakem yanlış yapıyosa ona yanlış dicez tabi
biz yıllardır hakem kötü derken ali koç hakemlerimiz iyi hata yapar diyodu
şimdi ali koç acun ılıcalı hakemlere sallıyo siz de destekliyosunuz
ama pardon siz ali koç değil fenerbahçe savunucusuydunuz değil mi
ali koçun acun ılıcalının hakemlere sallaması sizinle aynı döneme denk gelmiş
yoksa ağız birliği yapmazsınız hayatta

Osimhenin kafasının mı kopması lazım penaltı çalmaları için ne yapması lazım anlamıyorum ki?

Bu arada hakem tacı vermedi ondan gol yedi gs. Hepsini üst üste koyup avrupa şampiyonu olacaklar

Abdülkerim’in gol sevincini görünce hayretler içinde kaldım. İnsan yalandan da olsa öyle hayvan gibi sevinmez;

Abdülkerim’in gol sevincini görünce hayretler içinde kaldım. İnsan yalandan da olsa öyle hayvan gibi sevinmez;

Pasaran hala bu camianın hareketlerine hayret edebiliyor. Otobüs kurşunlandı, ertesi gün abdülrahim karaktersizi otobüste direksiyonunda poz verdi. Taraftarımız kalp krizi geçirdi öldü, stadda seni sevmeyen ölsün diye bağırdılar. Bugün olan zirve noktasıydı. Biz şaşırmıyoruz, çıtayı ne kadar yükseltebilirler onu takip ediyoruz.

Neyse, premium gs taraftar paketini bırakalım şuraya,

Galatasaray nefreti gözünüzü kör etmiş başka bir şey görmüyorsunuz :d

Pasaran hala bu camianın hareketlerine hayret edebiliyor. Otobüs kurşunlandı, ertesi gün abdülrahim karaktersizi otobüste direksiyonunda poz verdi. Taraftarımız kalp krizi geçirdi öldü, stadda seni sevmeyen ölsün diye bağırdılar. Bugün olan zirve noktasıydı. Biz şaşırmıyoruz, çıtayı ne kadar yükseltebilirler onu takip ediyoruz.

Neyse, premium gs taraftar paketini bırakalım şuraya,

Öyle anlattın ki gs’ye transfer olmadan önce şöyle bir mülakatları var diye düşünmeye başladım;

Ekli dosyayı görüntüle vcompress_155.mov

Galatasaray yenilmediğine şükretsin, önde olduğu maçlarda bir süre sonra kontrolü kaybediyor.

Geri