Galatasaray - Dinamo Kiev ( 3-3 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin 6’ncı hafta mücadelesinde Dinamo Kiev’i konuk edecek.
Rams Park’ta oynanacak mücadele 21 Ocak Salı günü saat 18:30’da başlayacak.

Kaynak

cc2cb8aec5914e0d852ad8446b5406af.jpg

Avrupa maçlarında bakalım neler yapabilecekler?:) Bol şans diliyorum.

ülkede 365 günün 1 tanesi normal geçmiyo
maç var diye mecburen izliyoz
attığımız gole sevinemiyoz

apokerim hayatının golünü attı

lig boyunca 1 golü olan takımdan tek maçta 3 gol yedik
ilklerin ve enlerin takımıyız

her konuda

yarmolenkoya bak maçı aldı tek başına
kiev bi ara atak yaparken spiker yarmolenkoyu döndürmeyin falan dedi
shevchenko aklıma geldi
aman çocuklar döndürmeyin shevchenkoyu

Ve gsnin çöküş başlar. 2026’ya yaklaştıkça daha çok üzüleceksiniz.

Ay çok üzüldüm. Ve Hadise sizin için söylüyor. Şampiyona şeker geliyoooooo… fjklsjkksks

oynanan oyun, şu skor kabul edilemez. istedikleri kadar özür dilesinler, radikal kararlar alınmadığı sürece böyle devam ederiz.
bugünden itibaren okan buruk'un bir kendine gelmesi gerekiyor. maç sonu gördük ki muslera'nın bir tarafları oynamaya başlamış. bitti işareti yapıyor. kulüp efsanesi olması, birçok başarıda emeği olması ıslıklanmasına engel değil. başta kaleci olmak üzere acilen transferler yapılıp kadroda birkaç kişiyi yedeğe çekmemiz gerekiyor. bu kaos ortamı alışmadığımız bir durum değil, severiz.

Bu oyunla kesin hem lig hem Avrupa şampiyonuyuz gjxjjnmm
Başka söze gerek yok.

Muslerayı ıslıklamışlar. Seneye giderse göreceksiniz anyayı konyayı Berke de gelmez size ahahhahah hfjfjf

Muslerayı ıslıklamışlar. Seneye giderse göreceksiniz anyayı konyayı Berke de gelmez size ahahhahah hfjfjf
Şu maçı ligde oynayıp berabere kalmış olsalardı ortalığı velveleye verirlerdi. Hakem tacı vermedi ondan gol yedikler Galatasaray’a karşı oynanan oyunlar havada uçuşuyordu

Okan buruk soyunma odasına giderken bir de hakeme saat işareti yapıyordu. Bence de hocam en az +20 vermeleri gerekiyordu. Hakkınız yenmiş… ben olsam Avrupa ligini bitirtmezdim

Geri