Galatasaray - Çaykur Rizespor ( 5 - 0 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
en az 22 gol atmamız gereken bir maç, rize kalecisine güveniyoruz. takımımıza kim geldi kim gitti bakmıyorum bile artık. boş olan mevkileri iman ve dua gücüyle doldurup yolumuza bakacağız… objektif olursam eğer ossito 4-5 golle başlar diye düşünüyorum, düşünceme karışamazsınız. :emoji_unamused:
Rize kalecisi Bodrumspor’a Fenerbahçe 6 atıp averaj kassın diye transfer oldu ;d

Üç gol olsun da kim atarsa atsın, hadi bakalım gollü bir maç bekliyorum. İki takıma da bol şanslar.

Hem Osimhen hem Jacobs 11 de şaşırdım.

Okan Hoca muhtemelen suyunun kaynadığını fark etti, olası mağlubiyette “Osimhen varsa Osimhen oynar” eleştirilerinin önünü tıkamak için attı 11’e.
Jacobs mecbur oynayacak adaminiz mi var hahaha:D

Kaleci hatası olmaksızın rizeye atılmış 5 gol. Büyük takımız.

Gökhan Akkan değil kaleci dikkatinizi çekerim.

bu osimhen'i alamayız değil mi? yapma olm, yapma. bu ne sevgi. metin oktay mısın sen. adam çok çok mutlu. hep bugünü beklemiş gibi.

sevgisinden başka zenginliği olmayan garibanların ülkesinde milyon milyon yuroluk adamları sevgiye boğuyoruz, böyle de coşuyorlar işte… his takımı olmak başka bir şeydir. rize tam bi değerlendirme olmasa da takımda biraz ileride hareketlenme durumu hücumcu galatasaray günlerimizi hatırlattı, böyle ve daha da iyi olarak devam ederiz umarım <3

Takımı ile arası bozulmuş, kadro dışı kaldıği için 1 yıllığına kiralanmış süperstar forvet mi …

Biz biliyoruz bu hikayeyi….

Geri