-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rizespor ve Gaziantep maçında puan kaybınız olacağını düşünmüyorum ancak Fenerbahçe derbisi ve PAOK maçı sonrası Okan Buruk'un durumu da belli olur. Young Boys maçından sonra yönetim açıklama yapıp, Buruk'a tam destek vermişti ancak bu iki kritik maçtan sonra işler değişebilir.Bizim yönetimin yatacak yeri yok, allah belalarını versin, şu rize bize 5 sallasın sonra s..p gitsinler istifa etsinler, kadroyu getirdikleri hale bak, çıldırmamak elde değil, bu sene hiçbir maça yorum yapmayacağım. 2 eksikle girdiğimiz transfer sezonunu 5 eksikle kapatıyoruz. Bu saatten sonra bir adam alsalar da işe yaramaz, iş işten geçmiş olur. Tez zamanda ya geberin ya istifa edin.
Sakin sakinBizim yönetimin yatacak yeri yok, allah belalarını versin, şu rize bize 5 sallasın sonra s..p gitsinler istifa etsinler, kadroyu getirdikleri hale bak, çıldırmamak elde değil, bu sene hiçbir maça yorum yapmayacağım. 2 eksikle girdiğimiz transfer sezonunu 5 eksikle kapatıyoruz. Bu saatten sonra bir adam alsalar da işe yaramaz, iş işten geçmiş olur. Tez zamanda ya geberin ya istifa edin.
Yav lefty kusura bakma ama yaptığın futbol yorumları kısır gününde dedikodu yapan ablalardan hallice. Her konuda filozof, bilgili ve dayanaklı yorumlar yaparken, konu futbol olunca şirazen kayıyor. Boşver, takılma teknik detaylara, biz real madridiz en büyüğüz de geç eğlenmene bak :dddRizespor ve Gaziantep maçında puan kaybınız olacağını düşünmüyorum ancak Fenerbahçe derbisi ve PAOK maçı sonrası Okan Buruk'un durumu da belli olur. Young Boys maçından sonra yönetim açıklama yapıp, Buruk'a tam destek vermişti ancak bu iki kritik maçtan sonra işler değişebilir.
Sezonun başındayız, futbolda her şey mümkündür. İyi transfer yaparsın ancak oyuncuları oynatmayı başaramazsın, sizin de sorun hem teknik hem de yönetimsel ayrıca sakatlıklar da işin içine girince zorlaşıyor.
Avrupa maçları, lig maçları milli takım v.s oldukça yoğun bir maç takvimi olacak ancak sonuçta sizden ben henüz umudu kesmedim.![]()
Dedikodu mu? Olanı söylüyorum, tabii Fenerbahçeli olunca sana taraflı geliyor olabilir.Yav lefty kusura bakma ama yaptığın futbol yorumları kısır gününde dedikodu yapan ablalardan hallice. Her konuda filozof, bilgili ve dayanaklı yorumlar yaparken, konu futbol olunca şirazen kayıyor. Boşver, takılma teknik detaylara, biz real madridiz en büyüğüz de geç eğlenmene bak :ddd
Hah bak böyle gel bana.. biz çok iyiyiz real madridiz de, nasıl yendik ama sizi 6-0 heheh falan de. Diğer türlü yorumların eğreti duruyor. xdDedikodu mu? Olanı söylüyorum, tabii Fenerbahçeli olunca sana taraflı geliyor olabilir.
Bizim büyüklüğümüz ayrı bir konu ve onu derbide tekrar göreceksiniz.
Şampiyon olamasak da ben işin eğlencesindeyim, futbol için strese giremem.![]()
Okan da s.. gidecek…. Onu da istemiyorum, bu çulsuz yönetimin arkasında durdu “12 kişiyle çıkalım sahaya” “Ne kanadı yeaa 7-8 oyuncumuz var”….Okan Osimheni 11 de yine oynatmayacak… Bats ile başlar….
Geçen sene bir tane avrupa maçına bilet alamadım bunlar yüzünden. Hepsini taraftar grubuna vermişler, Bayern maçına 50k fiyat istiyorlardı, Kopenhag maçına 40k. Utanmadan bir de tur falan ayarlamışlardı. Yüzsüz herifler.#Yönetimistifa
Ahmet Nur Çebi’nin bjkye verdiğinden daha çok zarar verdiler bu takıma aklım almıyor. Ben o Ultraslanın da a… karaborsa parasını kırışırken keyfiniz yerinde değil mi? Ulan nasıl olabilir? hala bir savcı işlem başlatmadı, hala bu bilmem ne evlatları koltukta oturuyor.
Okan Osimheni 11 de yine oynatmayacak… Bats ile başlar….