Hepsi sevdaya dahil..İmkanı yok. Ama imkansıza aşığız….
Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY..
Ulan bi hatun beni böyle mutlu edememiştir mesela(Liverpool galibiyeti).
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsi sevdaya dahil..İmkanı yok. Ama imkansıza aşığız….
Ev 1.5 üst 2.20 oran...arkadaşlar üzülmeyeceğiniz kadar atl md e oynayın güncel oran 1.91
sen ona oyna ben atl md ezer geçere, 23 te buradayız ?Ev 1.5 üst 2.20 oran...
Aga ben keyfi her gün 4-5 kupon yaparım bazen gelir bazen gelmez çok dert değil o. Yani anlayacağın büyük bir amaç yok kalbim Galatasaray'dan yana.sen ona oyna ben atl md ezer geçere, 23 te buradayız ?![]()
ben de, ne kadar çok ortak noktamız varAga ben keyfi her gün 4-5 kupon yaparım bazen gelir bazen gelmez çok dert değil o. Yani anlayacağın büyük bir amaç yok kalbim Galatasaray'dan yana.
Sorma ya geçen sene Samsun maçına bile bilet bulamıyordum. Karımla ayrı iki bloktan zor bela maç günü alabildik. Polislerden rica minnet aynı bloğa geçtik.ben de, ne kadar çok ortak noktamız var
bizim yönetim çok ağır göt, çok ama
42k kombine satmışlar geri kalan biletleri alamıyoruz, bugün belki 200 kere yenilemişimdir o kadar kombine mi satılır a
biz de gidince zaten ayrı ayrı oturuyoruz kimin yanı boşsa yada rica ederek yanyana oturuyoruz, taraftarına düşman böyle bi yönetim olabilir mi yaSorma ya geçen sene Samsun maçına bile bilet bulamıyordum. Karımla ayrı iki bloktan zor bela maç günü alabildik. Polislerden rica minnet aynı bloğa geçtik.
Madem bu kadar kombine satıyorsun yeni stat yap o zaman…
Aynen bir de o var koltuk sahibine de rica ediyorsun durak mı burda diye…biz de gidince zaten ayrı ayrı oturuyoruz kimin yanı boşsa yada rica ederek yanyana oturuyoruz, taraftarına düşman böyle bi yönetim olabilir mi ya
Ağa ben orda yaşıyor olsam yerin altından bilet bulur girerim. Bakma arada 1200 km var ahaha.ben de, ne kadar çok ortak noktamız var
bizim yönetim çok ağır göt, çok ama
42k kombine satmışlar geri kalan biletleri alamıyoruz, bugün belki 200 kere yenilemişimdir o kadar kombine mi satılır a