-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de Türkiye Kupası ve lig kupasını alırsınız diye tahmin ediyorum.Dün stadı görünce dedim yenilicez…… stad önemli. Arka bahçeden sahaya giriş yaptık.. saha içine girişimiz elli dakika sürdü….Okan hocanın jacobsa küfürünü bile duydum… ben niye bunu duyuyorum ki…. Bu da benim bahanelerim…..Hiç umudum kalmadı biz karagümrük Kocaeli’nden devam……..
Onları her seni alıyoruz artık heyecanlandırmıyor biliyon mu skjjBen de Türkiye Kupası ve lig kupasını alırsınız diye tahmin ediyorum.![]()
Haklısın, çabasız kupa tat vermiyordur.Onları her seni alıyoruz artık heyecanlandırmıyor biliyon mu skjj
Bu maçta neler olacak bakalım?![]()
Hiiiiç galibiyet ile ilgilenmiyorum. 0-0 , 1-1 imi alıp ilk 24 ü matematiksel olarak garantileyip yoluma bakmak istiyorum.@HosgeldinHarunAbi ne düşünüyorsun, galibiyet şansınız var mı?
bu yönetim bu ultraslan'la mı beraberlik ?Hiiiiç galibiyet ile ilgilenmiyorum. 0-0 , 1-1 imi alıp ilk 24 ü matematiksel olarak garantileyip yoluma bakmak istiyorum.
Ama kendi evinde Antebi yenemeyen Madridi yenebilir mi? Tabii ki hayır.
Beraberlik benim için rüya senaryo. Bilet fiyatlarını gördün mü? Hangi gerçek taraftar gidebilecek maça? Anca bağırmaya erinen zenginlerle doldururlar tribünü tribün desteği de gider elimizden.bu yönetim bu ultraslan'la mı beraberlik ?
sığınaklara
ben maça gidecektim zaten her maça gidiyorum mal gibi, baktım en düşük bilet 40k mı ne öyle bir şey, 2 tur sövdüm twitterdan hem yönetime hem sebahattin şirin'eBeraberlik benim için rüya senaryo. Bilet fiyatlarını gördün mü? Hangi gerçek taraftar gidebilecek maça? Anca bağırmaya erinen zenginlerle doldururlar tribünü tribün desteği de gider elimizden.
Şirin baba sıkıntı şirin baba. Çok şeyyapma sen yine deben maça gidecektim zaten her maça gidiyorum mal gibi, baktım en düşük bilet 40k mı ne öyle bir şey, 2 tur sövdüm twitterdan hem yönetime hem sebahattin şirin'e
başıma bir şey gelirse siz avukattınız sanırım yada forum yönetim kadrosunda avukatlar vardı, üyelere tam destek ?