Galatasaray - Atletico Madrid (1-1)

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Galatasaray bu saatten sonra önündeki maçlara odaklanacak, olmuşa çare yoktur.

Dün stadı görünce dedim yenilicez…… stad önemli. Arka bahçeden sahaya giriş yaptık.. saha içine girişimiz elli dakika sürdü….Okan hocanın jacobsa küfürünü bile duydum… ben niye bunu duyuyorum ki…. Bu da benim bahanelerim…..Hiç umudum kalmadı biz karagümrük Kocaeli’nden devam……..

Dün stadı görünce dedim yenilicez…… stad önemli. Arka bahçeden sahaya giriş yaptık.. saha içine girişimiz elli dakika sürdü….Okan hocanın jacobsa küfürünü bile duydum… ben niye bunu duyuyorum ki…. Bu da benim bahanelerim…..Hiç umudum kalmadı biz karagümrük Kocaeli’nden devam……..
Ben de Türkiye Kupası ve lig kupasını alırsınız diye tahmin ediyorum.:)

Bu maçta neler olacak bakalım?:)

Union ve Monaco maçlarındaki performanstan sonra heyecanımı yitirdim resmen. Her sene milli maçlardan sonra dökülüyor Türk takımları. Sakat geleni mi ararsın formsuz yorgun döneni mi? Büyük takımların fubolcuları genelde kendi ülkelerinin milli takımında olduğu için bu durum Anadolu takımlarına yarıyor.

@HosgeldinHarunAbi ne düşünüyorsun, galibiyet şansınız var mı?
Hiiiiç galibiyet ile ilgilenmiyorum. 0-0 , 1-1 imi alıp ilk 24 ü matematiksel olarak garantileyip yoluma bakmak istiyorum.

Ama kendi evinde Antebi yenemeyen Madridi yenebilir mi? Tabii ki hayır.

Beraberlik benim için rüya senaryo. Bilet fiyatlarını gördün mü? Hangi gerçek taraftar gidebilecek maça? Anca bağırmaya erinen zenginlerle doldururlar tribünü tribün desteği de gider elimizden.
ben maça gidecektim zaten her maça gidiyorum mal gibi, baktım en düşük bilet 40k mı ne öyle bir şey, 2 tur sövdüm twitterdan hem yönetime hem sebahattin şirin'e
başıma bir şey gelirse siz avukattınız sanırım yada forum yönetim kadrosunda avukatlar vardı, üyelere tam destek ?

ben maça gidecektim zaten her maça gidiyorum mal gibi, baktım en düşük bilet 40k mı ne öyle bir şey, 2 tur sövdüm twitterdan hem yönetime hem sebahattin şirin'e
başıma bir şey gelirse siz avukattınız sanırım yada forum yönetim kadrosunda avukatlar vardı, üyelere tam destek ?
Şirin baba sıkıntı şirin baba. Çok şeyyapma sen yine de

fark yeriz, avrupa defteri kapanır.

Geri