Ortada saçma sapan, hata denilmeyecek niyette verilen skandal bir penaltı var. Daha da skandalı bu penaltı vardan dönmüyor. Bakın böyle bir şey dünya üzerinde görülmemiştir. Galatasaraylı sayfaların verdiği örnekler ile bu akşamki pozisyonun zerre alakası yok. Gösterilen bütün pozisyonlarda rakip oyuncuların teması sonucu “alınan” penaltı var. Fakat burada, be müdahale var ne başka bişey. Adam bariz bir şekilde kendi ayağını, ayağı sabit olan oyuncuya takıyor ve penaltı alıyor. Bakın bunun bire bir örneğini değil Türkiye’de dünyada görmezsin. Bu pozisyon sonucu adanademirspor takımı maçtan çekiyor ki adamlar neden hemen çekmedi diye bunu sorguluyorlar illa haklı çıkarıp bi yerlere bok atacaklar ya. Maçtan çekilme kararı hemen öyle verilmiyor. Ama malum takım şu rezalette bile, bakın inanması güç ama Fenerbahçeyi Adanayı fonlanmakla suçluyor

arsızdınız da bu kadar da değildir diyorduk. Aynı şeyi 28776. Kez yazıyorum, şu pozisyona penaltı veriliyor, daha da skandalı vardan dönmüyor ve herkes bunun sonucunda maçtan çekildi diye Adanademirspor’u suçluyor. Bu arsızlığın, yüzsüzlüğün bir adım ilerisi yok. Vallahi yok. Galatasaraylı arkadaşlardan ricamdır, kendi saçma sapan yorumlarınızı yapın, benden alıntı yapmayın ki gerilmeyelim. Tabii ki alıntı yapmadan şu olayın ardından bile saçma sapan yorumlarınızı yapabilirsiniz.
Yosuncum bana göresi sana göresi yok. Bak sana diyorum ki hangi kırmızı kart hatalıydı söyle ona göre konuşalım çünkü ortada haksız bir kırmızı kart yoktu diyorum, bütün eski hakem yorumcuları kartlar doğruydu yorumu yaptılar ben taraflı olarak haklıydı demiyorum diyorum, sen troll gs hesaplarının söylediği gibi rizenin hakkı yendi diyorsun

hangi kırmızı yanlıştı canım kardeşim onu söylesene bana

adam fuck off dediği için kırmızı gördü, bu mu haksızdı? E o zaman fred neden stupid dedi diye kırmızı gördü?